fbpx
10.7 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

Mirel Pascu reînvie tradiția la Vasiova!

După o pauză îndelungată, administrația locală condusă de Mirel Pascu reînvie tradiția și îi asigură pe bocșeni că „Ruga de la Vasiova” se întoarce acasă!

„Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Lucian, în data de 8 septembrie, la Sfânta Sărbătoare a Nașterii Maicii Domnului, de hramul Bisericii din Vasiova, alături de sărbătoarea religioasă cinstită prin rugăciune și Sfânta Liturghie, bocșenii sunt invitați la tradițională rugă despre care Tata Oancea spunea că „e mândră cum nu e alta-n tot Banatul”!

Dragi bocșeni vă invităm la Rugă, în straie de Sărbătoare, să ne bucurăm împreună de muzică și tradiție!”, este mesajul adresat de primarul în funcție, Mirel Patriciu Pascu locuitorilor.

Astfel că, bocșenii și nu doar ei, sunt așteptați miercuri, 8 septembrie, de la ora 18:00, în curtea Bisericii Ortodoxe din Vasiova pentru a fi părtași la evenimentul organizat pentru comunitate.

Vor aduce voie bună prin cântec și joc, interpreții: Dumitru Teleagă, Ramona Faur, Valeria Arnăutu și Ansamblul „Bocșana”.

Organizatorii evenimentului sunt: Primăria Bocșa, Consiliul Local al Orașului Bocșa, Casa Orășenească de Cultură Bocșa, sprijiniți de Biserica Ortodoxă Română cu Hramul „Nașterea Maicii Domnului” din Vasiova.

 

Lorena POENARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei