fbpx
4.7 C
Reșița
miercuri, 17 aprilie 24

Mirel Patriciu Pascu: „Eu sunt încrezător că se va realiza“

Despre noua bază sportivă din zona Bocșa Izvor s-a scris și s-a vorbit de mai mult timp. Administrația locală și-a făcut lecțiile, în sensul că a depus acest proiect, cu toate documentele necesare realizării lui la CNI.

Atâta doar că de aici lucrurile se complică; din cauza lipsei surselor de finanțare și a reducerilor alocărilor pentru investițiile noi, compania a luat piciorul de pe accelerația realizării multor proiecte în țară, printre care și cel de la Bocșa. Cu toate acestea, edilul Mirel Patriciu Pascu este încrezător că acest proiect este realizabil.

„Baza sportivă Izvor este un proiect frumos. El este la Compania Națională de Investiții, suntem pe lista sinteză și pe lista cu proiecte avansate, pentru că am depus toate studiile și toate avizele necesare și așteptăm ca anul acesta să fim bugetați. Proiectul include un stadion de fotbal, o pista de alergare, de atletism, pentru cei care doresc să vină seara și să facă mișcare, o tribună de 800 de locuri și încă 1.000 în jurul stadionului capacitate, nocturnă, un teren de tenis de câmp și un teren de mini-fotbal”, a afirmat primarul orașului Bocșa.

Lucrările la această bază sportivă, sunt evaluate conform studiului de fezabilitate la aproximativ 4 milioane de euro.

„Eu zic că dacă Compania Națională de Investiții va funcționa și nu își va da în cap, și nu va fi desființată de către statul român, Bocșa va face această baza sportivă, pentru că suntem pe lista lor pe o poziție destul de avansată, dar și în ceea ce privește studiile pe care noi le-am depus pentru proiect. De aceea, eu sunt încrezător că dacă suntem prinși în bugetul acestui an, se va putea scoate proiectarea și execuția lucrării la licitație”, a mai precizat primarul Mirel Patriciu Pascu.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei