fbpx
16.8 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

Miresme din bucătăria libaneză, la restaurantul CRAFT, la început de primăvară!

 

În luna care vestește primăvara, restaurantul Craft își îmbie clienții cu delicatesele bucătăriei libaneze.

Deși popularitatea sa este relativ nouă, cel puțin în Reșița, bucătăria libaneză este extrem de veche și datează chiar de dinaintea erei noastre. Bucătăria libaneză este ilustrarea perfectă a dietei mediteraneene.

Ce veți regăsi în preparatele tradițione libaneze? O abundență de fibre, fructe, legume, pește proaspăt și fructe de mare. Iar bine de știut este că grăsimea animală este consumată cu zgârcenie!

Batata Harra, Fatteh – cunoscutele lipii libaneze, crema de iaurt Labneh, Waraa Enab, Kibbeh Nayeh sunt doar câteva din preparatele tradiționale ale gastronomiei libaneze. Așa cum cotletul de berbecuț în crustă, șiș – kebabul, rulada cu somon (mi-e gura băltoacă, jur!) și humusul cu falafel se vor regăsi în meniul Craft din luna martie.

Bucătăria libaneză oferă o varietate de opțiuni delicioase gurmanzilor de pretutindeni. De la rețete pe bază de legume și până la preparate deosebite cu carne de miel sau deserturi inedite, această gastronomie atrage atenție prin gust, aromă, culoare și prospețime.

Meniu Craft

Chiar dacă nu poate fi negată apropierea de Orientul Mijlociu, orice persoană care gustă măcar o dată o mâncare libaneză va face diferența, pe viitor, între diversele tipuri de produse arăbești.

Așadar, în luna martie, la Reșița, maeștri bucătari ai restaurantului CRAFT situat în centrul orașului, Piața 1 Decembrie 1918, nr.3, vă așteaptă cu tot ce e mai bun în domeniul preparatelor bucătăriei libaneze.

Pentru a comanda acasă produsele din meniul CRAFT, apelați cu încredere numărul de telefon 0770.450.164.

Nu ratați întâlnirea pe care maeștri bucătari de la restaurantul CRAFT o propun clienților în această lună!

Și ….Poftă bună! Eu am ajuns deja la „libanezii“ de la CRAFT!

Sergiu TABAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei