5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

Mişa Rohozneanu, la al doilea meci pe banca tehnică a rossonerilor, aduce o altă atitudine în rândul echipei!

 

Handbaliştii reşiţenii trec la pas de lidera Seriei C, CSM Oradea

În cadrul etapei a X-a Campionatul Diviziei A, Seria C, handbaliştii rossoneri au întâlnit echipa CSM Oradea, ocupanta primului loc, cu maximum de puncte. Oaspeţii noştri veneau după o victorie în faţa echipei SCM Politehnica Timişoara 2, într-un meci disputat în avans, luni, 15 noiembrie. Echipa noastră a fost învinsă miercuri, 17 noiembrie, în deplasare de Universitatea Craiova, având numai două zile pentru a pregăti meciul împotriva orădenilor.

Cu gândul că numai o victorie ne-ar da şanse de a rămâne pe locul doi, reşiţenii au intrat în teren cu o dorinţă şi determinare exemplare, arătând ca o adevărată ECHIPĂ. Având o apărare agresivă, exactă, rossonerii au reuşit să ţină aproape de orădeni, iar după minutul 24, când am preluat conducerea cu 12 – 11, pe teren a fost o singură echipă căreia i-a ieşit totul: poartă, apărare, contraatac, atac. La pauză am reuşit să avem trei goluri avans: 16 – 13.

spot_img

În repriza a doua, jucătorii noştri conduşi de pe margine de către Mihai ROHOZNEANU, Radu BOTE şi Cristian IONESCU, iar din teren de către Marius BAHAN, au reuşit treptat, treptat, să-şi mărească avantajul. În fiecare aruncare la poartă reşiţenii puneau toată dorinţa de revanşă, de a-şi arăta adevărata valoare. De altfel, pentru tinerii jucători ai Reşiţei, acest meci poate reprezenta un „botez” al handbalului, reprezentând o bază de la care pot creşte, evoluând perfect în compania unei echipe care nu pierduse de nouă etape. Gazdele au pus şi zece goluri în faţa oaspeţilor, 32 – 22, 35 – 25, 37 – 27, respectiv 38 – 28, dar orădenii aveau să marcheze ultimul gol în ultima secundă, stabilind scorul final: 38 – 29!

Lotul rossonerilor a fost format din următorii jucători: Boban VUIŢĂ, Alexandru BLAGOE, Ionuţ TĂNASĂ – Marius NEGRU (5 goluri), Constantin OBROCEA, Marius BAHAN (2 goluri), Snezan RADOSAVLEVICI (2 goluri), Raul HEIMBACH (4 goluri), Daniel BURAC (4 goluri), Mircea NEGRU (2 goluri), Andrei BONDOC (3 goluri), Deniss KIRSCH (5 goluri), Antonio GÎRBAN (2 goluri), Rareş SCURT, Lucian IGNAT (2 goluri), Eduard BELCHITE (7 goluri).

La finalul jocului Marius BAHAN, coordonatorul Secţiei de handbal din cadrul CSM Reşiţa, a declarat: „Am avut emoții la acest meci. Înaintea jocului am avut o ședință cu jucătorii. Am pierdut cu Universitatea Craiova, am avut o discuție cu băieții și se pare că la acest meci au fost concentrați 60 de minute și nu 10, 20 sau doar o repriză. Sunt foarte bucuros de victorie, am muncit pentru ea. N-am avut mult timp să pregătim meciul, dar știam că trebuia să câștigăm ca să ne menținem pe locul 2. A venit această victorie cu Oradea, în care am demonstrat că suntem o echipă care se poate lupta în Liga 2 cu oricine. Am câștigat la o diferență mare, nouă goluri, iar această diferență a fost făcută de atitudinea noastră. Am jucat foarte bine pe apărare și în atac ne-am făcut treaba. Colegii mei au tratat 100% meciul. Tinerii au mers foarte bine, dar trebuie să muncească mult ca să devină handbaliști și să joace în prima ligă. Toți jucătorii au fost concentrați la acest meci și s-a văzut diferența pe tabelă. Joi vom juca la Sânnicolau Mare, vom merge să câștigăm. Mihai Rohozneanu, ca antrenor secund, este un câștig mare pentru noi, pentru imaginea handbalului reșițean și mă bucur mult că se înțelege foarte bine cu Radu Bote.  

De asemenea, jucătorul Andrei BONDOC a declarat: „A fost un meci greu. Ne-am dorit foarte mult o victorie şi ne-am pregătit de joi până vineri. Am vrut să facem un meci bun în apărare, cu o apărare bună câştigi meciul. Ne-am apărat foarte bine, contraatacuri şi goluri uşoare, asta ne-am dorit să facem şi ne-a reuşit. Sunt foarte bucuros alături de colegii mei, pe care îi pot considera familia mea. Astăzi am arătat cu adevarat ca o echipă şi asta mă face cel mai fericit! Astăzi am avut atitudine şi ne-a mers apărarea, în primul rând. Am fost mult mai mult unul pentru altul: chiar dacă unul dintre „şi-a luat depăşire”, celălalt a fost acolo să-l ajute. Am crezut că putem învinge echipa din Oradea. Am presimţit că putem face o surpriză, totul depinzând de noi.”  

În a etapa a XI-a, programată joi, 25 noiembrie, de la ora 18,00, handbaliştii rossonerii vor întâlni în deplasare echipa Unirea Sânnicolau Mare.

Miruna MIHANCEA

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei