24.7 C
Reșița
marți, 17 mai 22

Peste 100 de locuri de muncă sunt disponibile prin AJOFM Caraș-Severin

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraș-Severin a anunțat pentru această săptămână 107 posturi vacante. 68 dintre acestea sunt în municipiile Reșița și Caransebeș, iar celelalte în Băile Herculane, Bocșa și Moldova Nouă.

Pentru municipiul de la poale de Semenic sunt căutate persoane calificate în următoarele meserii: inspector de securitate, actor, actor debutant, administrator, agent curier, bobinator, confecționer articole din piele și înlocuitor, economist, contabil, electrician, inginer automatist, inginer electro, inginer producție, îngrijitor câini adăpost, inspector de specialitate, lăcătuș, mecanic locomotive.

Se caută, de asemenea, personal în meseriile: muncitor costumier, muncitor necalificat, muncitor necalificat în industria confecțiilor, operator EBT, oțelari, referent, secretar literar, șef serviciu, șef tură stații, strungar, sudor, tinichigiu industrial, turnător finisor și turnător pregătitor vane zgură.

spot_img

În Caransebeș sunt căutați un șef de secție, 8 tapițeri, 10 dulgheri și 4 tâmplari universal, în Moldova Nouă, un reprezentant comercial și un muncitor de întreținere, în Băile Herculane, un mașinist turbine.

Alte 13 locuiri de muncă sunt disponibile în Bocșa pentru: inginer electromecanic, sudor, mecanic auto, lăcătuș mecanic, electrician, operator CNC, inginer electromecanic SCB și conducător activitate de transport rutier.

Persoanele interesate sunt invitate să se adreseze Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Reșița, strada Traian Lalescu, nr 17, tel 0255.212.160 sau 212.380, ori în scris, pe e-mail, la adresa ajofm.cs@anofm.gov.ro.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei