fbpx
32.7 C
Reșița
vineri, 19 iulie 24

Muzică, joc și voie bună, la Ruga Bănățeană de la Berzovia!

Cu muzică joc și voie bună, așa se anunță a fi zilele de 25 și 26 mai în localitatea cărășană Berzovia. Ruga satului este evenimentul central din viața unei comunități rurale și, fără doar și poate, are menirea de a reunii familii și prieteni, care să petreacă împreună momente de neuitat.

În acest sens, Primăria comunei Berzovia și Consiliul Local îi invită pe toți cei care iubesc astfel de momente, la Ruga Bănățeană de la Berzovia.

„Eveniment cultural ce se va desfășura pe parcursul a două zile, 25 și 26 mai 2023, începând cu ora 18:00 , în curtea Căminului Cultural Berzovia, într-o atmosferă de mare sărbătoare, susținută de îndrăgitele soliste de muzică populară – Liliana Laichici,  în prima zi a evenimentului și Doriana Talpeș, alături de Ciprian Pop, împreună cu formația, pe 26 mai.

În deschidere vom avea un spectacol de dansuri populare susținut de ,„Ansamblul Berzobis – Berzovia”, instructor coregraf Daniela Jicherean. Vă așteptăm cu drag!”, este mesajul transmis de primarul comunei Berzovia, Mircea Ion Serafin.

Lorena POENARU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei