fbpx
23.5 C
Reșița
marți, 26 septembrie 23

Primarul Popa cheamă la consultări cetățenii din zonele Moroasa 1 și Piața Trandafirul!

Administrația locală reșițeană organizează săptămâna viitoare două consultări publice cu cetățenii din zonele Moroasa 1 și Piața Trandafirul. După cum declara recent primarul Ioan Popa, întâlnirile au loc pentru a afla părerea oamenilor și cum ar vrea aceștia să se dezvolte zonele în care locuiesc. „Nu vrem să impunem niște lucruri care nu sunt dorite de cetățeni”, afirma edilul.

Altfel spus, pentru ca proiectele de modernizare pe care municipalitatea le pregătește în cele două zone să se coreleze cu dorințele locuitorilor, Primăria Reșița organizează consultări publice, în vederea înțelegerii exacte a problemelor și așteptărilor cetățenilor.

PROGRAM CONSULTĂRI PUBLICE:

 • în data de 22 mai 2023, ora 17:00, la Piața Trandafirul, cu cetățenii de pe străzile Galați, Hunedoara, Muncii, Roman, Asociațiile de Proprietari nr. 50, 51, 52, 53, 54, 99, 100, 129, 130, 131, 271, 275, 280, 341, 350, 367, 572, 747, 748, 783, 829, 867, 987, 669-0, 309,977, 979, 992, 993, 994, 1005, 1006, 1019, 1075, 1117
 • în data de 24 mai 2023, ora 17:00 pe strada CAEN, cu cetățenii din zona Moroasa 1, străzile CAEN și Poptelecan, Asociațiile de Proprietari nr. 124, 865, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 123B, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154.

Primarul municipiului Reșița invită cetățenii din cele două zone să participe la întâlnirile programate și să își expună punctele de vedere legate de prioritățile și disfuncționalitățile din cele două zone.

Astfel de consultări se vor organiza și în celelalte zone unde municipalitatea demarează proiecte de modernizare intra-cartiere”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

 

Karina TINCUL

10 COMENTARII

 1. Alo, alo se aude?Mai faceți un Lidl, un Kaufland, Carefour, Profi, un Dedeman, că nu sunt destule la naiba. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤪🤪

 2. „Nu vrem să impunem niște lucruri care nu sunt dorite de cetățeni”, afirma edilul.

  Când ați hotărât să eliminați o bandă auto din Govândari până la Muncitoresc, v-ați consultat cu cetățenii ?
  Când v-ați pus în cap să ne scoateți din mașini și să ne băgați în dricul ăla negru și electric, asta a fost dorința comunității ?
  Când ați mărit tarifele de parcare la nivel de Scandinavia, v-au cerut cetățenii asta ?
  Au cerut ei tren cu hidrogen ? Tiroliene să se dea huța din Dealul Golului până la Finanțe ? Nu mai puteau trăi fără intermodal ?

  D-le Primar, nu ne mai băgați binele cu forța pe gât, că ne distrugeți de tot.

  • Se știe că se pot face mânăreli. Așa se poate fura mai bine cu tot balamucul ăsta de tramvai inutil și circulația auto dată peste cap.Ce să faci dacă creierele spălate nu au ieșit în stradă să îi ceară socoteală malamucelui, și să îl țină în șuturi…👊👊🦵🦵💪.Inspectori de lucrări nu există, totul e doar o debandadă cu iz de golănie. Mai vb.Oricum sunt foarte multe semne de întrebare dar nu te bagă nima în seamă…

  • Este un pretins program electoral. Că l-a smintit între timp este o altă problemă când oamenii nu au ținere de minte.
   Drumul spre … este pavat cu intenții bune sau nebune, chestiune de perspectivă către tăițeii îngropați.
   Pardon, ”investiți”.

  • Bravo DB excelent comentariu. Că la unii fraieri nu le place și o dau Că bolânzii cu ,,Da de ce, ce ai fi vrut!?” asta denotă faptul că avem și destui bătuți în cap care o văd numa pe aia din gura șefului dar ce vrea omul simplu care plătește corect ca fraierul taxe vs.impozite asta nu se vede dar ăsta este nivelul de inteligență 🤘🤘

 3. Oare primarul este atât de rău pe cât se spune? #OpiniePublică

  Primarul vostru a fost o adevărată sursă de inspirație pentru orașul vostru . Cu inițiative inovatoare și proiecte îndrăznețe, a transformat comunitatea vuastra într-un loc mai prosper și mai atrăgător. Investițiile în infrastructură, educație și protecția mediului au adus beneficii semnificative. Rezultatele vizibile sunt peste așteptări, iar implicarea activă în îmbunătățirea calității vieții cetățenilor merită recunoștință. #ImpresionatDePrimar

  Dar , Înțeleg că există nemulțumiri legate de anumite decizii și acțiuni ale Primăriei. Este important să se desfășoare consultări și dialog cu cetățenii pentru a înțelege dorințele și preocupările lor. Înțelegerea și comunicarea deschisă între primar și comunitate pot contribui la luarea deciziilor mai informate și la găsirea unor soluții care să reflecte interesele cetățenilor. Este esențial să existe o relație de încredere și colaborare pentru a construi împreună un oraș în care toți să se simtă implicați și ascultați.

  • Oooo, ce vorbe alese, oooo mă topesc a untul. Auzi primarul o sursă de inspirație, o muză (cam băbătâie 🤣🤣🤣),acest Apolodor din Rășnița, monumentală expunere a Magicului Creator de tăiței (cu varză, brânză),tramvaie cu desculți, șosele și poteci, țevi și cabluri…BULLSHITT-uri electorale hai mai taie din ele dăle dreacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei