fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Nelu Popa, la început de an școlar: „Sper ca această zi să vă aducă sincere bucurii”

Primarul municipiului Reșița, Ioan Popa, nu va participa anul acesta la deschiderea anului școlar. Este un moment dedicat exclusiv elevilor și dascălilor, consideră edilul reșițean, ceea ce nu l-a împiedicat, însă, să le transmită acestora un mesaj, la început de an școlar.

„Dragi copii, profesori și părinți,

astăzi este pentru prima dată în care nu particip la deschiderea noului an școlar. Cred că interesul pe care un ales local îl arată față de educație, în general, se demonstrează pe tot parcursul anului, nu doar la festivitățile prilejuite de începerea școlii.

Împreună cu colegii mei am pus în prim-planul activității pe care o desfășurăm rezolvarea nevoilor comunității din punct de vedere educațional. Din primul meu an de mandat învățământul a fost o prioritate, lucru ce vă asigur că va rămâne valabil și pe viitor.

Nu vă ascund că mă simt mândru când știu că toate școlile gimnaziale, grădinițele și liceele din Reșița sunt cuprinse în proiecte de modernizare și de dotare. Această realitate mă face să simt bucuria unui nou început de an școlar mult mai intens și cu foarte mult respect și prețuire pentru colegii mei, cei care au muncit pentru a putea ajunge în acest punct.

Consider că administrația unui oraș, instituțiile publice în general, trebuie să vegheze neîncetat la bunul mers al societății și prin aceasta al școlii, fără să interfereze în relația dintre elevi și profesori, ci doar să ofere cadrul ideal în care aceștia să se poată dezvolta.

Sper ca această zi să vă aducă sincere bucurii. Vă încurajez să respectați strădania profesorilor voștri de la clase, iar răsplata pentru efortul lor să fie rezultatele voastre școlare. Succesul vostru în viață și faptul că odată cu acesta, implicit Reșița va căpăta plus valoare, reprezintă cu adevărat mulțumirea pe care noi o vom resimți peste ani.

Vă mărturisesc că am deplină încredere în voi și vă urez să aveți un an nou școlar cu experiențe minunate și acumulări care să vă îmbogățească viața”, este mesajul transmis, la început de an școlar, de edilul reșițean.

 

Karina TINCUL

6 COMENTARII

  • Bravooo Vasile, osanale și pupincurisme așa face un postac și un adulac made by Popa. Nice people, nice country, țară de obedienți, slugi ale puterii.

  • Ce bravo?! Acu câteva zile domnu primar se văita că renovarea școlilor costă mai mult decât a calculat iar acum vine cu vrăjeală ieftină. Gândim și noi puțin sau aplaudam toate prostiile?

 1. „Consider că administrația unui oraș, instituțiile publice în general, trebuie să vegheze neîncetat la bunul mers al societății …”

  Evident că la bunul mers al societății (personale cu ponton).
  În rest e puțin altfel:
  https://www.edupedu.ro/breaking-peste-2-000-de-scoli-vor-fi-taiate-din-tintele-si-jaloanele-pnrr-de-la-dotarea-laboratoarelor-de-informatica-sau-de-la-dotarea-pentru-reducerea-abandonului-scolar-dupa-cererea-de-modificare/

 2. Din primul dv. an de mandat,- „învățământul a fost o prioritate”- fara sa amintiți măcar una din promisiunile făcute gratuit acum câteva luni, legate de transportul elevilor din localitățile mărginașe Reșiței.

  • Așa este aveți dreptate, minciunile unui primar, ăăă pardon promisiunile sunt gratuite. 🤞🤞🤞

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei