fbpx
-1.3 C
Reșița
vineri, 27 ianuarie 23

Nimic nu se pierde! Școala din Valeapai, transformată în centru multifuncțional!

Primarul din Ramna are bifate o serie de proiecte pentru comuna pe care o administrează. Neobosită și optimistă, Magdalena Ciurea își dorește să îmbunătățească și să dezvolte atât infrastrucura, cât și viața socio-culturală a comunității pe care o păstorește.

Printre proiectele de răsunet realizate pentru comună se numără asfaltarea în intravilan a drumului comunal 87 Valeapai – Hotar Vermeș, care anul trecut a fost reabilitat doar în extravilan.

Recent, Primăria Ramna a depus pe PNRR (Programul Național de Redresare și Reziliență) un proiect de investiție pentru schimbarea destinației școlii din localitatea Valeapai într-un centru multifuncțional. Suprafața centrului unde se vor desfășura diverse activități este de 585 de metri pătrați.

spot_img

Pe lângă școala de la Valeapai, a mai fost depus un proiect pentru două stații electrice la Ramna și la Valeapai, pe același program.

Un alt proiect important și care se află aprobat în lista sinteză are în vedere asfaltarea a 3 kilometri de străzi în localitatea Bărbosu și 5 km pe drumul comunal Bărbosu – Valeapai, mai exact 8 kilometri într-un singur proiect.

Într-un articol viitor ne vom opri asupra altor investiții care s-au realizat sau urmează să se realizeze într-una din cele mai pitorești și fascinante localități din zonă, și anume satul Bărbosu, pe care primarul Magdalena Ciurea speră să îl readucă la popularitatea de odinioară.

Lorena POENARU

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei