28.7 C
Reșița
marți, 05 iulie 22

Noi dotări pentru Spitalul de Urgență din Reșița, prin proiectul „Prietenii ajută“

Nevoile Spitalului Județean de Urgență din Reșița au trecut de frontierele României și mobilizează voluntari din toată Europa. Astăzi, la unitatea sanitară din Reșița va sosi un nou transport de ajutoare, de data aceasta din Germania.

Este un proiect mai vechi al cluburilor Round Table și Ladies Circle din Germania. Aceștia prin intermediul unei doamne care este voluntară în Germania la aceste acțiuni au aflat de  nevoile spitalului din Reșița. Cluburile partenere din România au sărit în ajutor și printr-o acțiune comună cu cei din Germania, au ajutat la dotarea spitalului“, a declarat pentru Reper 24 Ile Tiana, voluntară la Ladies Circle 19, Timișoara.

Vor fi donate paturi, saltele, mobilier, măști, mănuși, cărucioare pentru duș și toaletă, cărucior cu rotile, cârje și multe altele, a mai precizat voluntara.

spot_img

După multele donații în materiale sanitare și mobilier, în aparatură medicală, voluntariat, materiale de construcții și atâtea altele, acest gest înseamnă mult pentru cei ce trec, de nevoie, pragul unității sanitare reșițene, dar se pare că nimic pentru decidenții politic ai județului Caraș-Severin, obișnuiți mai degrabă cu tăierea de „pamblicuțe“ decât cu investițiile și alocările de sume pentru dotarea spitalelor.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei