2.7 C
Reșița
marți, 19 octombrie 21

O comună model, cu toate străzile asfaltate și instituțiile publice puse la punct – ținta primarului Ilie Boboescu

O localitate model, cu toate drumurile asfaltate și toate instituțiile publice puse la punct, aceasta este ținta administrației locale din comuna cărășeană Coronini. Primarul Ilie Boboescu, aflat la cel de-al treilea mandat, declară că și-a atins o bună parte din obiective, reușind să asfalteze toate străzile din comună și să ducă la bun sfârșit proiectele de introducere a rețelelor de apă și canalizare. Edilul și-a îndreptat acum atenția spre instituțiile publice.

Când am venit la Primărie, în 2012, planul meu de bătaie a fost să pun totul la punct la capitolele – apă, canal, drumuri și iluminat public. Le-am rezolvat pe toate, toate drumurile sunt asfaltate, avem iluminat public, apă, canalizare.

În al doilea mandat am rezolvat căminul cultural din Coronini, grădinița, acum ne ocupăm de școală și de primărie, se lucrează la reabilitarea cetății Ladisau, iar pe viitor aș vrea să găsesc finanțare și pentru modernizarea căminului cultural din Sfânta Elena și pentru realizarea unui dispensar comunal la Coronini. Am depus deja proiectele pe CNI și sperăm să primim finanțare”, a explicat pentru Reper 24, primarul Ilie Boboescu.

spot_img

Planurile edilului nu se opresc aici. Acesta a adăugat că a reușit deja să obțină finanțare pentru realizarea unui drum de acces către cetate. Este vorba de un drum pietonal, iar lucrările după ce proiectul de reabilitare a cetății va intra în stadiul final, a explicat primarul Boboescu.

Citește și Cetatea Ladislau din Coronini, pe punctul de a deveni unul dintre obiectivele turistice ale județului Caraș-Severin

Karina TINCUL

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

4 COMENTARII

  1. Comuna model? fara apă , avem băi și ne spălăm in lighean , primim apa cu porția , mai rău că pe.vremea comuniștilor, frumos , felicitări , suntem de tot râsul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei