2.7 C
Reșița
marți, 19 octombrie 21

Se reabilitează sistemul de alimentare cu apă în comuna Văliug

La Văliug s-au deschis ofertele și s-a stabilit firma câștigătoare a unui proiect ce va însuma reabilitarea sistemului de alimentare cu apă în Văliug și extinderea sistemului de canalizare menajeră în zona Crivaia.

Avem deja firma câștigătoare, urmează să semnăm contractul de execuție și să emitem ordinul de începere a lucrărilor ce se vor întinde pe o perioadă de 24 de luni“, a declarat primarul comunei Văliug, Sorin Blaga.

Dacă timpul va permite se vor începe lucrările încă din toamna aceasta sau cel târziu în primăvară pentru a finaliza mare parte din proiectul de canalizare până la începerea sezonului turistic. Vor fi și trei stații de pompare și tot ce înseamnă canalizare în Crivaia va fi adus în stația de epurare din Văliug, funcțională în momentul de față.

spot_img

Referitor la alimentarea cu apă a Văliugului pot să vă spun că proiectul va cuprinde tot: bazine, stații de tratare, urmând ca un alt proiect pe care îl pregătim să cuprindă și înlocuirea sistemului de alimentare cu apă și introducerea de apometre pentru fiecare consumator“, a mai spus edilul Sorin Blaga.

Lucrările sunt finanțate prin PNDL.

Un alt proiect la care se lucrează în Văliug este reabilitarea Căminului Cultural, proiect derulat prin Compania Națională de Investiții, cea care a organizat deja licitația și a preluat obiectivul până la finalizarea lucrărilor.

Dan AGACHE

 

 

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei