fbpx
-0.3 C
Reșița
marți, 31 ianuarie 23

OFICIAL! Județul Caraș-Severin are un nou prefect

Guvernul a adoptat în ședința de astăzi mai multe numiri de prefecți și subprefecți ca urmare a protocolului stabilit de actuala coaliție de guvernare PSD-PNL-UDMR. Astfel, în acest acord tripartit, se stipulează că județului Caraș-Severin îi revine postul de prefect din partea Partidului Social Democrat.

Organizația județeană l-a desemnat pentru acest post pe Ioan Dragomir, după cum a reamintit pentru Reper 24, în urmă cu doar câteva minute, președintele organizației județene a PSD, Silviu Hurduzeu.

„Nominalizarea lui Ioan Dragomir vine după ce Biroul Executiv al organizației județene l-a propus pentru acest post. Numirea sa a fost făcută astăzi în ședință de Guvern și așteptăm publicarea în Monitorul Oficial pentru ca acesta să poată fi instalat în post. Va fi probabil o instalare online din cauza numărului mare de infectări și a restricțiilor impuse de pandemie“, a precizat deputatul Silviu Hurduzeu.

spot_img

Referitor la motivele pentru care Ioan Dragomir a fost desemnat în funcția de prefect al județului Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu a mai adăugat: „Am făcut această desemnare ca urmare a experienței domniei sale în administrația publică. Să nu uităm că a deținut funcția de director al Finanțelor Caraș-Severin, dar a avut o funcție de conducere și în cadrul regionalei Timișoara a aceleași instituții. Îi doresc să administreze bine treburile județului și mult succes în tot ceea ce va face pentru binele cetățenilor acestui județ“.

Prefectul social democrat Ioan Dragomir îi succede în funcție actualului reprezentant al Guvernului în teritoriu, liberalul Cristian Gâfu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. Maistore, fii bun și verifica teza de doctorat a venerabilului, asta pana nu-ți ia caimacul Emilia Sercan! Poate și la Caraș facem emisiunea „Surprize, surprize”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei