fbpx
30.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 iulie 24

„Omul cu masca de fier” vine la Reșița. Puteți afla cine este?

Evenimentul intitulat generic „Cină cu delict” revine la Reșița vineri, 21 iunie, în localul Craft, de la ora 19:00.

„Cina cu delict” este mai mult decât o simplă cină, este o aventură captivantă în care participanții devin protagoniștii unui scenariu plin de mister, unde personaje reale se întâlnesc cu personaje fictive, într-un mediu plin de surprize și provocări, spun organizatorii.

Dacă prima oară, la Reșița, ați fost invitați la petrecerea Marelui Gatsby, de această dată trebuie descoperit „Omul cu masca de fier”, cine este și mai ales de ce reprezentă un pericol atât de mare încât a fost nevoit să poarte masca mai bine de 30 de ani.

Deținutul va fi adus în sală în momentul culminant, dar în prima etapă se vor întâlni două comisii care vor evalua situația, iar după ce deținutul va fi prezentat, urmează ca participanții la cină să-și spună părerea. Va fi un proces cu avocați ai acuzării și apărării în care toată lumea va fi implicată pentru a afla cine a fost, ce a făcut sau ce amenințare reprezenta. Există mai multe variante, dar cea mai populară este cea care spune că ar fi fost fratele geamăn al regelui Ludovic al XIV-lea. Pot fi însă și alte variante”, spune Alex Popa, cel care a inițiat acest proiect.

Vă așteaptă, așadar, o nouă provocare plină de mister, de acuzații și supoziții, timp în care nu veți ști când a trecut… timpul.

Este, de altfel, ultimul eveniment de acest fel la Reșița, pentru că seria acestora se va încheia la sfârșitul acestei luni și va fi reluată din septembrie, când se vor aniversa și 7 ani de astfel de „experiențe inedite”.

Pentru rezervări și bilete pentru acest eveniment, sunați la numărul de telefon: 0729.46.33.44.

Daniela TUDOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei