fbpx
30.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 iulie 24

Oracolul de la Bălcești și președinția României

„Băi, sunt prea sexi, fir-ați ai dracului să vă ia!“. Vă amintiți declarația lui Mitică Dragomir de prin 2011, dacă nu mă înșel, spusă ziariștilor la ieșirea de la DNA? Probabil că nu, dar memoria calculatorului nu se înșală.

Mitică Dragomir, supranumit oracolul de la Bălcești, și-a atras această denumire după ce, de-a lungul timpului a făcut o serie de previziuni (în special în domeniul fotbalului, dar nu numai), care în mare parte s-au adeverit. Vă mai ofer o mostră:

„Nu vom avea niciodată roboți care joacă fotbal. Nici în următorii 2000 de ani. Dar vom avea roboți care să ne facă cumpărături și care să ne împuște. Să ne extermine, o să vedeți. Nu o să trăiesc eu vremurile, dar așa va fi. Roboții noștri îi împușcă p-ăia cu roboții lor și invers“. Să fi previzionat Mitică Dragomir „binefacerile“ inteligenței artificiale? Greu de spus.

Oracolul recidivează și mai face o profeție, referitoare la succesorul lui Iohannis la președinția României:

„Cele mai mari șanse le are Ciolacu. A greșit mult în ultimele trei luni, dar are partidul. Însă ar putea veni unul fixat de Uniunea Europeană. Eu îmi pun întrebarea… Regele Charles a venit în Romania și a vrut să vorbească cu un singur om, Helvig”, a explicat Dragomir.

Printre numele care se vehiculează că vor candida la alegerile prezidențiale din 2024 se numără Mircea Geoană, Marcel Ciolacu sau George Simion. Niciunul dintre aceștia nu a confirmat însă, oficial.

Au mai rămas doar câteva luni până la alegerile prezidențiale, atunci când vom afla viitorul președinte al țării. O fi Helvig, o fi un altul, nu știm. Important este să fie emanația electoratului și nu un candidat impus din afară și „măsluit“ la urne.

Sursă foto: Sport Bull

Dan AGACHE 

1 COMENTARIU

  1. Important este să fie emanația electoratului și nu un candidat impus din afară și „măsluit“ la urne.

    Dacă Klaus demisionează (ca turist) … Ciucă îi preia (automat) locul.
    Asta fără emanații, fără măsluiri.
    Restul …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei