fbpx
34.7 C
Reșița
vineri, 12 iulie 24

Parabo a investit în Bozovici peste 4 milioane de euro: un magazin așa cum Valea Almăjului nu a mai avut!

Oamenii buni se adună la-olaltă și creează lucruri minunate în beneficiul comunităților pe care le reprezintă. Este probabil o concluzie cu care ar fi trebuit să încheiem, da capo al fine, povestea inaugurării celui mai recent magazin Parabo din Banat fiind încă o dovadă de bună colaborare a investitorului Parabo cu administrația publică locală, amintind aici Primăria din Bozovici, prin rolul jucat de primarul Adrian Stoicu în favoarea realizării unei investiții care va genera plus venit și pentru bugetul local al comunei.

Magazinul se prezintă în nota de originalitate pe care PARABO încearcă și reușește să o imprime spațiilor comerciale pe care le deține în patrimoniu, profitând de întreaga utilitate a spațiului pe care îl are la dispoziție, din cei peste 2000 de metri pătrați de spațiu comercial și depozit, locul unde clienții beneficiază de o ofertă greu de ignorat chiar și de către cei mai cârcotași cumpărători.

Extrem de aerisit, fapt pe care l-am sesizat încă de la primul popas în noul Parabo, cu rafturi încărcate de o diversitate de produse, vitrine frigorifice cu mezeluri de cea mai bună calitate, cu spații ventilate, birouri și vestiare pentru cei 30 de angajați, peste 70 de locuri de parcare, acesta este noul magazin, situat la intrarea în localitate, pe drumul național care leagă cele două localități ale comunei, Prilipeț și Bozovici, pe DN 57B.

Despre cel mai mare magazin din întreaga Vale a Almăjului, deschis în comuna pe care o păstorește, edilul Adrian Sergiu Stoicu a declarat că îi va deservi nu doar pe clienții din Bozovici, ci un număr de 15 mii de cetățeni din localitățile situate în Valea Almăjului (click pe imagine):

La inaugurare, Cristian Panfil, sprijinit în demersul său investițional de soția lui Miruna, a ținut să-i mulțumească șefului administrației din Bozovici, primarul Adrian Sergiu Stoicu pentru modul în care a răspuns cu celeritate la toate solicitările pe care le-a avut antreprenorul, în spectrul obținerii avizelor necesare pentru acest proiect.

P(l)andemia a întârziat ridicarea noului magazin Parabo la Bozovici! 

Panfil a vorbit și despre dorința dpe care și-a manifestat-o de a construi acest supermarket încă din anul 2019, plan zădărnicit de apariția pandemiei de Covid-19 în anii ce au urmat. Totuși, tenacele și vizionarul om de afaceri reșițean nu a renunțat la idee iar ziua de 4 iulie 2024 a însemnat momentul inaugurării acestui nou obiectiv Parabo.

Oamenii din Bozovici dar și din celelalte localități de pe Valea Almăjului au ținut să ia „cu asalt“ noul magazin deschis, imediat ce acest supermarket modern, în care s-au investit peste 4 milioane de euro a fost declarat oficial deschis pentru toți potențialii clienți. Cu această ocazie pentru toți cumpărătorii care au călcat pragul magazinului Parabo a pregătit plase cu produse alimentare.

Înmatriculări INTER-CONS acum și la Bozovici, într-una din incintele noului market PARABO!
Tot în incinta magazinului Parabo se regăsește și Biroul de Înmatriculări și Asigurări INTER-CONS din Bozovici, practic noua filială a Biroului INTER-CONS deschisă de familia Cristoi pentru toți almăjenii.
Pentru cei care doresc să obțină mai multe informații, puteți apela cu încredere numerele de telefon 0723 501 816 sau 0728 072 870.
Sergiu TABAN

3 COMENTARII

  1. PARABO?!!!
    Un pic de istorie controversată, dar pusă la punct din timp, și îndreptată.
    Valea Almăjului a frumosului nostru județ, o regiune mai greu accesibilă datorită reliefului, cu implicațiile de rigoare.
    Felicitări!
    Din poze, magazinul din Bozovici arată cu muuuuult mai bine ca magazinul gen „alimentara” din Reșița, fapt ce stârnește un pic invidia reșițenilor dar și a marilor retaileri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei