fbpx
8.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

Parlamentarii PNL cărășeni și turismul din zona montană

Legea prin care va fi dezvolta turismul din zona montană a județului Caraș – Severin a fost publicată în Monitorul Oficial. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de socializare de deputatul liberal Dumitru Rujan, care alături de colegul său Jaro Norbert Marşalic, au susținut în Parlamentul României adoptarea acestei legi.

„Este vorba despre legea privind modificarea şi completarea art.4 din Legea nr.526/2003 pentru aprobarea Programului naţional de dezvoltare a turismului „Schi în România”, pe care am depus-o alături de mai colegi deputați liberali: Alexe Florin-Alexandru, Glad Varga, Ciofu Cătălina, Fădor Angelica, Horga Maria-Gabriela, Marşalic Jaro Norbert, Moisin Radu-Marin, Molnar Ervin, Stănescu Vetuţa și Vecerdi Cristina-Agnes“ a precizat deputatul liberal.

„Prin această lege facilităm dezvoltarea acestui sector turistic. Ne dorim mult să dezvoltăm și mai mult turismul, inclusiv domeniul schiabil din județul Caraș – Severin. Astfel, se propune scutirea unităţii administrativ-teritoriale şi, respectiv, a asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară de la plata tarifelor de scoatere definitivă a terenurilor din fondul forestier“ a mai adăugat deputatul PNL de Caraș-Severin Dumitru Rujan.

spot_img

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

  1. ✍️🇹🇷🇷🇴Dezvoltați voi domeniul schiabil.. ⁉️Va dat temă de casă POPA TAIȚEL ca au afaceri pe SEMENIC și DUNCA pe MUNTELE MIC , voi executați prin vot (amendamente la legi și legi de interese de grup), după care vă lăudați.✍️ Mai mult plătind ziariști și ziare să vă facă reclamă vă face-ți rău vouă. Lumea, muritorii de rând, pulimea, sa deșteptat.. Ca si concluzie, aleșii lui Mocioalcă și Vela vă pavati drumul spre Jilava, (noi nu v-am votat să ne TÂLHARIȚI ÎNCREDEREA și RESPECTUL ). Pulea spataru și dracu cu ai lui copii vă mai votează. ✍️Era să uit ,, arbitrii” de la Gala Bute vor să se dea… cu schiurile pe domeniile schiabile din CS,în sezonul 2022/2023 și din respect este bine ca IMUNITATEA PARLAMENTARĂ SĂ nu ÎNCEAPĂ să se topească.. .. 😡😡

  2. ”Astfel, se propune scutirea unităţii administrativ-teritoriale şi, respectiv, a asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară de la plata tarifelor de scoatere definitivă a terenurilor din fondul forestier“ a mai adăugat deputatul PNL de Caraș-Severin Dumitru Rujan.

    Adică legiferarea hoției prin care dispare fondul forestier pentru pârtiile lui tăițelu’ și dunga, prin intermedierea UAT și a ”asociațiilor intercomunitare” (adică din comuna nădrag și de prin comuna veșeul de cât mai sus), respectiv a ”investitorilor asociați” (la PNL CS).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei