fbpx
3.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Perechile de „aur” ale Clubului Mystic Reșița, calificate la campionatele mondiale de dans sportiv!

Rezultate răsunătoare pentru sportul reșițean, prin două din perechile „de aur” ale Clubului Mystic Reșița. Au reușit să obțină trei medalii de aur la Campionatul Național de Dans Sportiv pe secțiuni și să se califice, astfel, la campionatele mondiale și europene.

Cele trei medalii de aur au fost obținute de cele două perechi de performanță, perechea Marius Pădurean și Adelina Stanciu, care a reușit să obțină locul I atât la secțiunea Standard, cât și la secțiunea Latino juniori 2, și perechea Bogdan Kostner și Andreea Dumitru, vicecampionii României de anul trecut și ulterior vicecampioni mondiali.

Clubul sportiv Mystic aduce 3 titluri de campioni naționali. Prin aceste titluri ne asigurăm reprezentarea României la 3 campionate mondiale și un campionat european.

spot_img

Nu aș vrea să dezinformez, dar este posibil ca acest lucru să nu se fi întâmplat până acum: ca un singur club să obțină trei medalii de aur în cadrul campionatului sau cel puțin de când mă aflu eu în acest sport ca antrenor. Nu îmi aduc aminte să se fi întâmplat acest lucru”, afirmă antrenorul Alex Holecz.

Competiția s-a desfășurat în perioada 3-5 martie, la Oradea, Clubul Mystic Reșița fiind reprezentat la acest campionat de 5 perechi.

Acesta este cel mai mare dintre cele trei campionate ale acestui sport, într-un singur an, campionat în urma căruia se află care sunt perechile ce vor reprezenta România la campionatele mondiale și europene, după cum a mai precizat antrenorul clubului de dans sportiv reșițean, Alex Holecz.

Alături de proaspeții campioni naționali la dans sportiv, Clubul Mystic a mai fost reprezente de alte trei perechi de sportivi.

Au mai participat la campionat două perechi de tineret la secțiunea Standard, Vlad Borcheș – Iulia Borozan,
Vali Pista – Roberta Madina, care s-au calificat în sferturile campionatului. Chiar dacă evoluția lor nu a fost deloc una rea, nivelul a fost prea puternic pentru ei și nu au reușit să depășească runda sferturilor.

Pentru prima dată în campionatul național am fost reprezentați de perechea David Cocoș și Iris Bejinariu, o pereche de clasă hobby, adică la început de drum, cu vârsta de 10 ani. A fost prezentă doar la un singur loc de semifinală a campionatului, la secțiunea Standard.

Este o pereche care, dacă va reuși să îndeplinească condițiile optime în acest sport, va fi de mare viitor pentru clubul nostru”, a mai precizat Alex Holecz, antrenor în cadrul Clubului Mystic Reșița.

Elena FRANȚ

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei