fbpx
2.3 C
Reșița
duminică, 10 decembrie 23

Fotbaliștii rossoneri pregătiți pentru reluarea campionatului!

Sâmbătă, 4 martie, de la ora 12,00, fotbaliștii reșițeni au disputat în Valea Domanului ultimul meci de pregătire, adversari fiindu-le cei de la Corvinul Hunedoara. Cele două echipe au terminat la egalitate, 0 – 0.

Programată inițial pentru data de 1 martie, pe terenul hunedorenilor, partida a fost reprogramată să se desfășoare pe terenul de iarbă din Valea Domanului.

Reîntâlnirea celor două echipe, după partida din 7 februarie, a însemnat un bun prilej pentru cei doi antrenori Călin CHEREGI și Florin MAXIM de a pune la punct ultimele tactici pentru jocurile din campionat, trei etape din sezonul regular, precum și nouă meciuri din Play-off.

Cele două combatante și-au împărțit reprizele: în prima, hunedorenii au avut un joc mai bun, având și câteva ocazii de a marca. Repriza a doua a aparținut rossonerilor, ei având și cele mai mari ocazii de a înscrie.

 

Antrenorul reșițean, Călin CHEREGI, a avut la dispoziție următorul lot de jucători: Cristian ZIMMERMANN, Cătălin CĂPĂȚÂNĂ – Ștefan BĂRBOIANU, Bogdan SZIJJ, Cornel ARDEI, Alin DUDEA, Sergiu RIMOVECZ, Nicușor FOTA – Ionuț POPESCU, Laurențiu BREȘNENI, Remus TRANCĂ, Marian DRĂGHICEANU – Vlad CHERA, Alexandru DANE, Aboubakar GAKOU, Robert PETRE, Alexandru NEGRU, Antonio MIUȚESCU.

Nu au fost prezenți Sebastian VELCOTĂ și Alfred MENSAH care au fost menajați de către antrenorul rossoner, aceștia acuzând ușoare probleme medicale.

Pe jucătorii rossoneri îi așteaptă meciul de pe teren propriu cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, contând pentru etapa a XVI-a, programat sâmbătă, 11 martie, de la ora 15,00. Această patidă este prima din cele trei rămase de disputat în sezonul regular. Echipa reșițeană urmează să mai joace cu Avântul Periam, în deplasare, precum și cu Crișul Chișineu-Criș în Valea Domanului.

 

„Cred că în acest moment putem trage concluziile după terminarea pregătiri. Acest ultim meci de verificare a însemnat finalul perioadei de pregătire și pot spune că am văzut și lucruri bune. Am întâlnit un adversar bun, mult peste nivelul Ligii 3 și cred că a fost un meci plăcut. Am avut oportunitățile noastre de a înscrie, ar fi putut marca și ei, dar mă declar mulțumit de perioada de pregătire. Sper să se refacă cât mai repede jucătorii accidentați pentru că, au intervenit unele probleme medicale care ne-au dereglat puțin. Totuși, am speranțe că până la începerea primului joc oficial vor fi toți sănătoși. Am terminat pregătirea, am analizat ceea ce a fost de analizat, iar toată atenția este acum pe campionat. Suntem 100% pregătiți de începerea campionatului. Dacă aș spune că nu suntem pregătiți ar însemna că ceva n-am făcut bine. Urmează ca în săptămâna de dinaintea primului joc oficial să mai finisăm câteva aspecte, dar una peste alta putem aborda cu încredere campionatul. Plusurile echipei ar fi pregătirea fizică, cred că stăm foarte bine la acest aspect, avem momente bune când recuperăm mingea, suntem combativi și tot ceea am adus este un plus pentru echipă. Mă refer la Dudea, Trancă, Dane, jucători care automat și-au lăsat amprenta pe jocul nostru. Ca și minusuri în acest moment aș putea spune că trebuie să mai reglăm puțin partea ofensivă, deoarece trebuie să înscriem goluri!”, a declarat antrenorul Călin CHEREGI.

Miruna MIHANCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei