18.7 C
Reșița
vineri, 06 august 21

Peste 100 de locuri de muncă disponibile în această săptămână prin AJOFM Caraș-Severin

În timp ce săptămânal Agenția Județeană pentru ocuparea Forței de Muncă din Caraș-Severin anunță sute de locuri libere pentru cei interesați, angajatorii se plâng de faptul că nu există persoane interesate să ocupe locurile libere, fie că sunt anunțate prin agenție, fie prin anunțuri la mica publicitate ori prin afișe pe ușile magazinelor în general. Doritorii se lasă așteptați, iar atunci când apar emit pretenții.

Am discutat cu câțiva angajatori din domeniul comerțului: „Mi-a spus că fără 800 de euro nu se angajează; să-l caut când am de gând să-l plătesc cu atâtmeseria e de vânzător și nu e deosebit de stresantă pentru că nu vindem produse alimentare. Când am rugat-o să măture dimineața în fața magazinului și să stropească cu un pic de apă mi-a râs în nas și mi-a spus că ea nu a făcut o facultate ca să măture bulevardul“. În acest timp, multe dintre locurile de muncă disponibile se reportează de la o săptămână la alta.

Pentru orașul Bocșa sunt disponibile săptămâna aceasta 10 locuri de muncă pentru meseriile: inginer electromecanic, sudor, mecanic auto, lăcătuș mecanic, electrician, operator CNC, în timp ce pentru Caransebeș sunt ofertate 7 posturi: șef serviciu pază, șofer autocamion, șef obiectiv, femeie de serviciu, manipulant mărfuri și vânzător.

spot_img

Cele mai multe locuri vacante sunt disponibile în municipiul Reșița. Se caută persoane calificate în meseriile: actor, agent de securitate, arhitect, confecționer, confecționer articole piele și înlocuitori, contabil șef, controlor calitate, electrician,  electrician (secția transport tehnologic), electrician(serv metrologic), epurator gaze, inginer, inginer construcții, inginer electromecanic, lăcătuș, lăcătuș mecanic, lucrător comercial, maistru mecanic,  mecanic utilaj, muncitor marfă, muncitor necalificat, muncitor necalificat în industria confecțiilor, muncitor necalificat în silvicultură,  muncitor (costumier), operator oțelărie mașină de turnare, oțelar,  referent, secretar literar, șef serviciu, șofer, strungar, sudor, tehnician, turnător, turnător finisor, vânzător ambulant și zidar.

Toate ofertele de locuri de muncă vacante pot fi consultate și la sediile locale sau la sediul din Reșița strada Traian Lalescu nr 17.

foto:economictimes.com

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei