fbpx
0.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Popa și Călin au pus ochii pe Moroasa! „Anul acesta suntem hotărâți să atacăm zona”

Patru străzi din Moroasa vor fi reabilitate anul acesta au anunțat primarul Ioan Popa și Dani Călin, directorul Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local Reșița. Sunt vizate străzi din Moroasa unu, pentru zona Moroasa doi și teatrul de vară fiind în derulare un studiu de fezabilitate, iar la finalizarea acestuia se va încerca obținerea de fonduri europene pentru reamenajarea zonei.

Sunt câteva zone pe care am decis să le atacăm anul acesta, cu prioritate pe zona de reparații și investiții. Anunțăm cetățenii care locuiesc în Moroasa că anul acesta ne vom focusa pe zona Moroasa. Este o zonă care a fost pur și simplu lăsată deoparte din motive care nu au ținut de Primăria Reșița, ci de alte lucrări care au trebuit să se întâmple acolo în avans”, a precizat primarul Ioan Popa.

Conform lui Dani Călin, anul acesta vor fi reabilitate străzile Codrului, Caen, Gheorghe Șincai și Poptelecan. Lucrările vor începe după ce Aquacarașul va termina de făcut branșamente pentru blocuri. „Rețeaua principală este trasă, urmează să se facă brațamentele pentru blocuri ca să putem noi începe”, a explicat directorul Direcției de Întreținere.

spot_img

Tot în regie proprie, se va interveni și pe zona de trepte de la Fluturelu, „unde este un dezastru”, după cum a afirmat primarul reșițean. Pe de altă parte, pentru zona teatrului de vară se dorește obținerea de fonduri europene.

Partea cealaltă, de la teatrul de vară, face parte dintr-un alt proiect, dintr-o altă gândire. Acolo am scos la licitație și suntem acum în contract cu Vitamina din Timișoara, cei care ne-au făcut și străzile din Luncă și centrul civic, și facem străzile care urcă pe lângă noua grădiniță și atacăm împreună cu ei și teatrul de vară. Am avut studiul de fezabilitate aici în observație săptămâna trecută, am făcut câteva completări și urmează să primim documentația finală în câteva săptămâni. Încercăm să accesăm fonduri europene și pentru zona aceasta.

La teatrul de vară ne dorim un spațiu cu o destinație culturală, ne dorim să reabilităm acel complex, pentru că este un lucru frumos, dar care, din nefericire, a fost abandonat. A încercat cineva să facă ceva acolo acum vreo 15 ani, au făcut niște stâlpi pe care se pare că trebuie să îi dăm jos. S-a făcut o expertiză cu niște experți pe partea de structuri și se pare că nu sunt în regulă. Încercăm să regândim tot ansamblul respectiv să rămână descoperit, doar cu niște copertine de vânt sau cu rol de umbrar”, a mai precizat primarul Ioan Popa.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

15 COMENTARII

 1. La ataaaac!Cu ce șefu, cu ouă stricate sau cu pietre?Sigur cu ouăle din dotare, cele a consilierilor înghesuiți într-o cameră Gestapo DNA cum le ziceai tălică mai deunăzi. 🤣🤣🤣

  • @pdm: Trepadus carcotas, iar ai aparut? Nu va dati seama cat de penibili sunteti. Ati acaparat site-urile locale ca sa va debordati ura si meschinaria la adresa singurului primar din ultimii 33 ani care a facut ceva pt Resita.
   Sunteti vreo 2, 3 cu interese ascunse personale sau de partid. Probabil unul dintre voi e chiar ala de a facut reclamatie la dna, ca o fi acel Heghedus sau nu.
   De aia nu merge tara asta, ca aveti interese ascunse personale. Nu vreti sa se dezvolte nimic, ca aveti voi de castigat astfel.

  • @avlFCRB

   Vrei și tu să ataci cu oo-le din dotare și nu poți ?

   Ce a făcut așa interesant primarul ? În afară de faptul că a plantat niște pomi pe bulevardul principal ?
   Și în afară de faptul că stă 4 zile la Văliug și una vine la lucru la primărie ?

  • FCRB calmo că o dai pe AVC ,trepăduș ești tu cu fratetu Tăițelu și tatătu Dunca, așa plod lingău și pupincurist ai devenit, probabil ești văr cu Hegheduș alt curățător de scame și cărător destoinic de bagaje la șefii supremi ție și le cureți coșul din baie cu hârtie igienică și prezervative atât ești de jalnic că nu ești băgat în seamă, decât pe scara blocului.

  • @pdm: Ia la trepăduşu din tine, ca te-ai enervat :))
   Doare adevaru? Te-am demascat? Sub ce alt nume postezi, mai troll-ule?

  • Avc mai bine Freacă latrina primăriei că tot ești țăran și nebăgat în seamă decât de lătrăii și lingăii de serviciu ai lui Popale. Jalnică populație. Să latri mereu și nebăgat în seamă, ai o problemă la mansardă că te agăți de toată lumea ,cei care nu fumează iarbă ca tine.

 2. Da, sa făcut zona din Lunca praf, dacă intri pe strada de la Poliție faci stânga sau dreapta străzile acesta ziceți că le am împrumutat de la Ucraineni, acum vrea și alte zone să le facă praf. Prin urmare zona din Luncă este gata pe jumătate. Halal organizare.

 3. Poate ar fi de interes ca primăria sa facă publica planificarea / etapizarea lucrărilor de reabilitare rutiera pe mai mulți ani! Ca sa știm când ne vine rândul și celor care inotam prin gropi și noroaie!

 4. @csm: Pai mergi zilnic la primarie si vezi daca primaru e si el zilnic acolo. Suna-l dupa ora 8 si vezi daca e la birou.
  Asa doar sa spui vorbe fara acoperire, poate oricine pe forum sa spuna.

 5. Nu cred ca se poate sa aduci 750 milioane de lei la bugetul municipiului decat daca depui efort ,munca si stres ! Deci cei ce tin pontajul primarului sa se gandeasca inainte de a face afirmatii rautacioase… !

 6. @baza de fraierul din tine: Ti-am zis cand ai postat sub un alt nume, ca te dai singur de gol. Au facut mai multi gluma aia stearsa cu avc freaca ciorbe, latrina :)))
  Glume puerile…
  Zi-mi cati ani ai ca sa iti spun cat de urat ai imbatranit :))
  Daca ai deja niste fire albe, afla ca incarunțesti urat si degeaba. Doar polueazi atmosfera aiurea respirand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei