fbpx
17 C
Reșița
vineri, 01 decembrie 23

Poți fugii, dar nu te poți ascunde

Înr-unul din Punctele de Trecere a Frontierei din zona de vest a țării, s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un cetăţean român în vârstă de 36 de ani, călătorind ca pasager într-un mijloc de transport persoane internațional.

La controlul efectuat s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, de către autoritățile române, în luna ianuarie 2023, un mandat european de arestare pentru infrațiuni de refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice în stare de recidivă postexecutorie, fiind dispusă o măsură privativă de libertate pentru o perioadă de 1 an și 8 luni.

Cetățeanul român a fost predat unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Timiș comisar Petre Nicola. Altfel spus poți fugii dar nu te poți ascunde prea mult.

Dan AGACHE

 

2 COMENTARII

 1. s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un cetăţean român … în stare de recidivă postexecutorie …

  Postexecutorie, nu postcondamnatorie!
  Adică pe sensul de ieșire din România, înainte de ianuarie 2023, era un cetățean ”curat”.
  În consecință a fost judecat și condamnat ”în contumancie”, fără drept la apărare, poate și citat la o adresă greșită (falsă), ca de obicei.
  Procedura legal îndeplinită (care nu mai contează).
  Nu?

 2. Mai ,, nasol ” este cu veşnicii ,, nevinovați bolnăviori şi scremuți în chiloței ” de prin Italia , Costa Rica , Madagascar , Serbia ş.a.m.d. , cei cu care are ceva domne’ ,, statul paralelipiped ” ( depinde ,, la care parte a paralelei ” se referă fiecare , avându-se în vedere definiția ,, paralelei ” şi transpusă astfel din matematică în sensul mioritic al tovarăşilor / tovarăşelor ,, puşcăriabili /e ” ).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei