5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

Premieră națională la Reșița, anunță primarul Ioan Popa

Seria de evenimente inedite derulate la Reșița cu ocazia marcării a 250 de ani de industrie va continua cu o expoziție cu totul deosebită, adusă în premieră națională în municipiul de pe Bârzava. Anunțul a fost făcut de primarul Reșiței, Ioan Popa, edilul precizând că expoziția prezentată în anii trecuți în orașe precum Milano, Barcelona sau Buenos Aires a fost vizitată de zeci de mii de persoane.

Am avut plăcerea să primesc delegația condusă de doamna Ivona Jevtić – directorul Direcției de Cultură din Belgrad, cu care am stabilit ultimele detalii pentru organizarea la Reșița a Expoziției «Nikola Tesla».

Astfel, în contextul Agendei Culturale Reșița 250, cu sprijinul consulului general al Serbiei la Timișoara, domnul Vladan TADIC și al doamnei LIUBIȚA RAICHICI, Reșița marchează o premieră națională, fiind gazda unei expoziții ce se desfășoară în orașe precum Shanghai, Buenos Aires, Dubai, Milano, Barcelona, de fiecare dată reușind să strângă zeci de mii de vizitatori. În 15 septembrie aceasta va fi deschisă la Trieste, după care urmează Reșița, în incinta Muzeului Banatului Montan”, informează edilul reșițean, care precizează că data exactă începând de la care expoziția va putea fi văzută la Reșița va fi stabilită și anunțată ulterior.

spot_img

Detalii despre Expoziția NikolaTesla pot fi găsite accesând următorul link https://nikolateslamuseum.org/en/exhibitions/

foto copertă: nikolateslamuseum.org

Karina TINCUL

 

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei