fbpx
19.7 C
Reșița
duminică, 28 mai 23

Premieră! „Terasa de vis“ își deschide porțile într-o zonă pitorească a Reșiței!

 

Într-un peisaj cu adevărat pitoresc al Reșiței, în imediata apropiere a secularei centrale de la Grebla, pe partea dreaptă a drumului care duce spre lacul Secu a fost realizată una dintre cele mai frumoase terase care își va deschide în această săptămână porțile.

Numele pe care l-au dat antreprenorii acestui nou local este cum nu se poate mai potrivit pentru această abordare: „Terasa de Vis“, locul care, cu siguranță va deveni un reper de voie bună, mese îmbelșugate și oameni dedicați cântecelor pătimașe din Banat.

spot_img

Pentru că astfel a închipuit acest restaurant – terasă Petru Jura, omul care, după ce a ales să producă o pâine de calitate pentru reșițeni, vrea să demonstreze că este fruntaș la oraș și în ceea ce privește domeniul HoReCa, prin lansarea acestui business care i-a activat întreaga dorință de frumos, de pitoresc, de loc al Reșiței în care toți cei care-i vor trece pragul să se simtă cu adevărat relaxați și pregătiți să petreacă în voie clipe de neuitat.

Marea deschidere a „Terasei de Vis“ va avea loc vineri, 24 iunie, de la ora 16:00 iar invitații de onoare care vor întreține pentru prima oară atmosfera aici sunt recunoscuții soliști vocali de folclor bănățean și cântece de petrecere, Petronela Adam și Ionică Ivan, acompaniați de o serie de talentați instrumentiști.

Nu vor lipsi din meniul localului preparatele proaspete tradiționale, de la ciorbele țărănești, de burtă, de pește, tocănița de porc sau de pui, gulașul de vită, friptura de porc, preparate din pește, sarmale și multe alte bunătăți. Desigur, nu va lipsi de la festinul propus răchia bănățeană, dar și alte băuturi pe care clienții le pot comanda și care vor avea prețuri decente, după cum ne-au șoptit barmanii.

Așa cum o dovedesc și imaginile surprinse cu doar câteva zile înaintea deschiderii oficiale a Terasei de Vis, tot ceea ce s-a realizat pentru amenajarea și ambientul acestui local poartă o vie amprentă a patronului Petru Jura, fiul al Țării Almăjului, cel care și-a dorit să recompună o bucată de Banat autentic, în acest spațiu unde s-a investit în primul rând cu sufletul.

Cei care doresc să fie părtașii unei seri de vis la terasa cu același nume, o pot face de luni și până joi, între orele 16:00 și 02:00 iar vineri, sâmbătă și duminică purtați brâul până-n zori sau mai exact de după-masă de la ora 16:00 și până la ora 05:00.

Așadar, pentru amatorii cântecelor de petrecere din Banatul de Munte dar și pentru cei care doresc să servească masa în tihnă, localul Terasa de Vis, de pe strada Primăverii, nr. 6, poate fi cea mai potrivită destinație.

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei