fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Prichindeii de la Floarea-Soarelui au celebrat toamna

Zeci de preșcolari de la gradinița „Floarea-Soarelui” din Reșița impreună cu părinții sau bunicii au participat astăzi la o activitate dedicată toamnei și roadelor acesteia. Au fost ateliere de creație potrivite vârstei lor, respectiv desen, pictură, bricolaj.

A fost un proiect extracuricular derulat pe timpul a două săptămâni în care cei mici au învățat foarte multe lucruri despre acest anotimp bogat în roade si l-au ilustrat așa cum au știut mai bine. Rezultatele au fost prezentate într-o expoziție intitulata „Poveste de toamnă” pe holul unității de învățământ.

Parinții au luat și ei parte la aceste activități cu scopul de a fi parteneri reali în procesul de educare al copiilor lor. A mai fost și un atelier culinar ce a cuprins plăcinte cu mere și dovleac, dar și diverse alte prăjituri(la care și-au dat aportul în primul rând părinții), și de care prichindeii s-au arătat deosebit de atrași. Acest așa-zis „Festival al toamnei” a avut și o latură caritabilă, deoarece s-au putut face și donații în bani pentru o fetiță care a fost operată chiar în această dimineață pe cord deschis.

„În felul acesta am dorit ca părinții să cunoască activitățile din grădiniță și să fie parteneri reali în educarea copiilor lor” – a explicat Emilia Modrigan- profesor pentru învățământ preșcolar la grădinița „Floarea-Soarelui” din Reșița.

Daniela TUDOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei