fbpx
10.7 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

Prima ninsoare mai consistentă dă peste cap viața cărășenilor

UPDATE (ora 18:00): Conform informării primite de la compania de distribuție a electricității a fost reluată alimentarea cu energie electrică a tuturor localităților din Caraș-Severin.

……………………………………..

„A-nceput de ieri să cadă/ Câte-un fulg, acum a stat,/ Norii s-au mai răzbunat/
Spre apus, dar stau grămadă/ Peste sat“. Vă amintiți desigur Iarna pe uliță, poezia lui George Coșbuc. Așa s-a întâmplat și în Caraș-Severin, unde de ieri a început să cadă…câte-un fulg.

De căzut au căzut și rețelele de alimentare cu energie electrică în mai multe localități din județ, după cum informează căpitan Anca Balint – purtător de cuvânt al ISU Semenic. Acum a stat; a stat ninsoarea dar alte precipitații sunt anunțate pentru această noapte.

De stat nu au stat lucrătorii de la Electrica distribuție care, încă de azi noapte, au ieșit în teren pentru a repara liniile căzute și a relua alimentarea cu energie electrică a localităților lăsate în beznă de ninsoare.

La prima oră a dimineții erau fără curent localitățile: Oravița (parțial), Rusca Montană, Voislova, Bozovici, Turnu Ruieni, Borlova, Ramna și Doclin. Situația de la ora 10:00 era: Rusca Montană, Bozovici, Turnu Ruieni – Zlagna, Borlova, Doclin, Ramna, fără energie electrică. Au fost realimentate: Oravița, Bucova, Băuțar, Voislova.

La ora prânzului, Dispecerat Enel informa: localități nealimentate cu energie elctrică: Voislova, Bozovici, Turnu Ruieni – Zlagna, Doclin, Ramna, Fîrliug, Berzovia, Ticvaniu Mare. Au fost realimentate la Rusca Montană, Borlova.

Am fost informați că se fac eforturi pentru remedierea tuturor defecțiunilor apărute la liniile de distribuție și pentru reluarea alimentării cu energie electrică a tuturor localităților din Caraș-Severin până în această seară.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei