fbpx
12.9 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Primăria Caransebeș a modernizat sediul Serviciului de Permise și Înmatriculări

De ieri este din nou funcțional, după o bună perioadă de timp, sediul secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor. La redeschiderea sediului, un imobil refăcut de municipalitate, au fost prezenți primarul Felix Borcean, prefectul Ioan Dragomir, șefului Serviciului, inspectorul principal de poliție Robert Ciucă, și personalul care deservește serviciul la Caransebeș.

„M-ați felicitat, dar să știți că datorită tenacității dumneavoastră, dle prefect, și a dlui comandant s-au întâmplat aceste lucruri, v-ați ținut de capul nostru și finalmente acest spațiu și-a recăpătat utilitatea, serviciul fiind foarte util pentru că decongestionează puțin activitatea de la Reșița care era pentru întreg județul“, a precizat primarul Felix Borcean.

Se pot adresa acum sediului de la Permise și Înmatriculări din Caransebeș cetățenii de la Herculane la Sacu, de la Băuțar la Brebu, de la Bozovici și chiar din afara județului, de la Lugoj, spre exemplu, populația estimată din jurul Caransebeșului fiind de circa 70 de mii de locuitori.

Pentru cei nefamiliarizați cu municipiul Caransebeș, reamintim că sediul secundar de la Permise și Înmatriculări se găsește în zona centrală. Se poate ajunge acolo atât din Centrul Civic, cât și de pe strada Vasile Alecsandri, după clădirea de la Taxe și Impozite.

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

  1. Se pot adresa acum sediului de la Permise și Înmatriculări din Caransebeș cetățenii de la …

    Doar dacă cunoaște careva definiția legală a unui vehicul, destinația acestuia (stabilită de fabricant) și dacă acela este supus înregistrării sau înmatriculării, în conflict de incompetențe între multiplele instituții ale satului.
    Nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei