fbpx
12.9 C
Reșița
miercuri, 29 mai 24

Cinci candidați pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin!

Cinci candidați se luptă la alegerile de anul acesta pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, cu doi mai puțini decât în urmă cu patru ani. Toți sunt reprezentanți ai unor partide sau alianțe politice. Nici de această data nu a intrat în luptă niciun candidat independent și nicio reprezentantă a sexului frumos.

Bătălia cea mare se dă între PNL și PSD, adică între Romeo Dunca și Silviu Hurduzeu, actualul și fostul președinte al forului județean. Asistăm oarecum la o reeditare a luptei de acum patru ani, singura diferență fiind că pe atunci Hurduzeu pleca din poziția de președinte al CJ Caraș-Severin, iar Dunca din cea de proaspăt intrat în politică.

Intră în lupta electorală și Ilie-Bebe Iova (fost vicepreședinte al CJ Caraș-Severin) din partea Alianței pentru Unirea Românilor și fostul subprefect Andrei Plujar, din partea Alianței Dreapta Unită (USR-PMP-Forța Dreptei). Lista este completată de Daniel Axmann, candidatul partidului S.O.S. România.

De menționat că inițial s-a înscris în lupta electorală și Letiția Aman din partea Partidului Național Conservator Român, dar aceasta a renunțat ulterior la candidatură. Pe de altă parte, candidatul Partidului România Mare, Dumitru Lucian a fost respins de Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 11 Caraș-Severin, deoarece dosarul depus de partid nu conținea numărul necesar de semnături.

În urmă cu câteva zile a fost stabilită și ordinea de înscriere pe buletinele de vot a candidaților. În urma tragerii la sorți, ordinea de înscriere pe buletinele de vot este următoarea:

  • Alianța pentru Unirea Românilor
  • Partidul Național Liberal
  • Partidul Social Democrat
  • Partidul S.O.S. România
  • Alianța Dreapta Unită

 

Karina TINCUL

4 COMENTARII

  1. dunca, hurduzeu, iova, plujar, ăștia n-au făcut decât să-și umfle burdihanele și buzunarele, doar bătaie de joc pentru oameni ! Cât tupeu nesimțit să cerșească din nou voturi ! Aceeași bandă sunt !

  2. Să mai cârpească drumurile județului. Îi invit pe domnii Dunca și Hurduzeu să facă o plimbare de la Crușovăț la Mehadica sau Verendin cu mașinile personale să văd cum sunt drumurile, că la fel or fost și în perioada 2016-2020

  3. Mai ne psd si pnl!! Sunteti la fel si aceiasi!!Votez Dreapta Unită! Rudele de la Aiud si Cluj, tot Dreapta Unită!! Psd si pnl faceti un pas înapoi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei