fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

DJ571 A Bănia – Dalboșeț, luat la pas de Romeo Dunca

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca și-a făcut un obicei în a verifica stadiul și calitatea lucrărilor de asfaltare pe tronsoanele de drum județean finanțate pentru reparații de instituția pe care o conduce.

După finalizarea acestui tronson, urmează să reparăm cei 9 Km de drum județean dintre Dalboșeț și Șopotul Nou. Este important ca almăjenii să știe că acum 5 ani firma lui Bejeriță a câștigat contractul pentru modernizarea DJ571G Gârbovâț – Lăpușnicu Mare.

Proiectul pentru această lucrare a fost făcut și recepționat de vechea conducere, aproape la mișto, fără să se țină cont de situația din teren. Deși am rezolvat toate problemele pretinse, firma nu vrea să se apuce de lucru, probabil așteaptă să câștige PSD-ul alegerile ca să lucreze cum au fost învățați: prost, încet și pe bani mulți.

Eu cred că așteaptă degeaba. În noiembrie când am dat al patrulea ordin de începere a lucrărilor ni s-a spus că vine iarna și vor începe din martie. Apoi în martie au pretins alte și alte corectări. Deși pe 3 din cele 4 tronsoane se putea lucra dacă exista voință, nu au început. 

Ne vom conforma și la ultimele cereri recente după care, suntem pregătiți să reziliem acest contract dacă lucrările nu vor începe de urgență. Poate almăjenii vor avea noroc de o altă firmă serioasă, acum că la Consiliul Județean nu mai câștigă licitații firmele de casă ale nimănui“, a mai spus președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, candidatul liberalilor pentru un nou mandat la șefia instituției.

Dan AGACHE

3 COMENTARII

  1. Azi 14- 5 -2024 domnul Dunca făcea inspecția cu helicopteru in Almăj,dar drumul Bania -Girbovat -Sopotul Vechi -Dalboset -Lapusnicu Mare cînd îl faceți nu vrem scuze suntem sătui de vorbe vin alegerile……?

  2. Atenție comfundati cele două drumuri județene uni de la national la Sopotul Nou,altu este Bania -Girbovat -Sopotul Vechi -Dalboset -Lapusnicu Mare atenție.

  3. Îl invit pe președintele CJ Caraș-Severin, domnul Dunca să ia la pas și DJ 608 de la Crușovăț sau Cuptoare până la Mehadica, Luncavița sau Verendin! Să nu uite să își ia scara cu el că poate nimerește în vreo groapă de pe drum și n-are șanse să iasă fără scară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei