fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

(E) Marcel Vela, PNL: „Votăm pentru viitorul copiilor“

Președintele organizației Caraș-Severin a PNL, Marcel Vela îi îndeamnă pe cărășeni să-și exercite votul atât pentru alegerile locale, cât și pentru cele europarlamentare. În îndemnul său pentru locuitorii județului, senatorul cărășean afirmă:

„Dragi prieteni, urmează o perioadă aglomerată și fierbinte, o competiție electorală care este esența democrației. Să o apreciem ca atare, să mergem la vot și să votăm pentru viitorul copiilor și al acestui loc binecuvântat de Dumnezeu.

Votând candidații PNL, avem garanția că vom face și aici o lume mai bună. Doar construind în România vom fi puternici în Europa și județul Caraș-Severin va fi apreciat la nivel național și european!

Pentru că… Dezvoltăm România! Dezvoltăm Caraș-Severinul! Dezvoltăm fiecare localitate din cele 77 ale Banatului de Munte!“, a mai precizat senatorul liberal Ion Marcel Vela.

 

Dan AGACHE

3 COMENTARII

  1. „Dragi prieteni, urmează o perioadă aglomerată și fierbinte, o competiție electorală care este esența democrației. Să o apreciem ca atare, să mergem la vot și să votăm pentru viitorul copiilor și al acestui loc binecuvântat de Dumnezeu.”

    Dacă vreți să votați pentru un viitor mai bun al copiilor și nepoților noștri, voi (trădătorii acestei țări) ar trebui să plecați… în Zanzibar.
    Ne aduceți agenda 2030 pe cap, cu zâmbetul pe buze. O să intrați în cărțile de istorie ca niște mici ghiocei. Atât! 🤔

  2. Marcel Vela, PNL: „Votăm pentru viitorul copiilor“

    Da, se văd ceva copii în poză (personaje), însă nimic autentic (persoane).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei