fbpx
15.7 C
Reșița
duminică, 28 mai 23

Primăria Caransebeș construiește un bloc ANL în cartierul Jupa

Un bloc cu două scări cu regim P+2 va fi ridicat în următoarele 16 luni în cartierul Jupa din municipiul Caransebeș. Edilul Felix Borcean va pleca astăzi la București, unde va semna la Ministerul Dezvoltării contractul de finanțare pentru construcția acestui imobil.

Costurile se ridică la aproximativ 7,7 milioane de lei din care contribuția Primăriei va fi de aproape un milion de lei“, a declarat pentru Reper 24, edilul Felix Borcean.

Tot Primăria va pune la dispoziție terenul și va racorda imobilul la utilități. Este vorba de 20 de apartamente cu una și două camere cu o suprafață construită la sol de 623 de metri pătrați. Ministerul Lucrărilor Publice și Dezvoltării va finanța construcția blocului prin Agenția Națională pentru locuințe, iar acestea vor fi repartizate tinerilor până în 35 de ani, căsătoriți sau nu“, a explicat Felix Borcean.

spot_img

Încălzirea va fi asigurată printr-o centrală comună pe lemne și peleți pentru că la ora actuală nu există gaz în Jupa, iar chiria va fi una modică, a mai precizat edilul. „Dacă până la finalizarea proiectului vom reuși să introducem și gazul în această zonă, cu siguranță vom modifica soluția tehnică a centralei de încălzire“, a mai spus primarul Borcean.

 

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei