fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Primăria Pojejena, în straie noi

Începute printr-un proiect în valoare de peste un milion de lei, lucrările de modernizare a clădirii administrației locale din Pojejena sunt aproape de final.

„Chiar dacă nu e finalizată în totalitate a trebuit să ne mutăm în această clădire și asta pentru că în cea în care ne-am desfășurat activitatea până acum, nu avem căldură“, a precizat pentru Reper24, primarul Mira Radovancovici.

spot_img

„Mai avem ceva de lucru la curtea interioară și alte câteva lucrări de finisaj. Cel mai probabil anul viitor vom sfinți această construcție și o vom inaugura oficial. Este vorba doar de niște mărunțișuri, dar nu am avut bani pentru ele. A trebuit să alocăm bani atât pentru cofinanțări, cât și pentru ajustările cauzate de scumpiri la celelalte proiecte pe care le derulăm. Sunt bani pe care îi vom recupera; prima dată plătim și abia apoi facem dosarul și recuperăm banii. Dorim să finalizăm foarte curând și căminul cultural de la Radimna“, a mai adăugat edilul din Pojejena, Mira Radovancovici.

Proiectul de modernizare a Primăriei din comună a avut o valoare de 1 milion 175 de mii de lei și s-a derulat prin PNDL 2.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei