fbpx
31.7 C
Reșița
vineri, 12 iulie 24

Primăria Reșița face invitația: „Vino, musai, la lectura publică din fața Teatrului de Vest”

La Reșița continuă seria întâlnirilor cu marcanți oameni de litere, întâlniri organizate de administrația publică locală. Invitat, de data aceasta, este Jan Cornelius, „una bucată scriitor cu condei ascuțit bine și mult umor”, conform invitației transmise de Primăria Reșița.

Și de data aceasta, întâlnirea se va derula în zona centrală a orașului, în fața Palatului Cultural, sediul Teatrului de Vest Reșița. „Pe stradă ți se pot întâmpla lucruri minunate, cum ar fi, spre exemplu, o lectură publică”, transmit organizatorii, care dau asigurări că vor pune la dispoziția participanților „scaune confortabile”. Moderatori vor fi Robert Șerban și Marcel Tolcea.

Vino, musai, la lectura publică din fața Teatrului de Vest din Reșița, luni 21 august, de la ora 18:00”, mai transmit organizatorii.

Jan Cornelius, scriitor, traducător și publicist, este originar din Reșița. Născut în municipiul de pe Bârzava în anul 1950, acesta s-a stabilit în urmă cu peste 40 de ani în Germania, unde a publicat volume de proză satirică, cărți pentru copii și poezii. În România, a publicat, în 2016, volumul „Eu, Dracula și John Lennon: Povestirile unui trăitor și uluit observator în România comunistă și în mirificul Occident”.

Karina TINCUL

1 COMENTARIU

  1. Și unde e Robert de Niro? A dispărut de ieri până azi? Dacă era 1 aprilie, mai înțelegeam, altfel, e doar o glumă proastă. Foarte proastă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei