17.7 C
Reșița
duminică, 25 septembrie 22

Primarul Boambeș: „Alimentarea cu apă, o finanțare istorică pentru comună!”

În comuna Constantin Daicoviciu este în derulare unul din cele mai importante proiecte ale administrației conduse de edilul Daniel Boambeș, mai exact proiectul de alimentare cu apă în patru localități: Căvăran, Maciova, Peștere și Mâtnicu Mare, alte două localități ale comunei, mai exact Zăgujeni și Prisaca, fiind de 11 ani racordate la rețeaua de alimentare cu apă, printr-o finanțare din fonduri europene.

„Acum intenționăm să terminăm lucrările în celelalte 4 sate și astfel să finalizăm întreaga rețea de alimentare cu apă pentru toți locuitorii din comuna Constantin Daicoviciu.

Este o finanțare și o investiție istorică pentru comună. Pentru mine contează foarte mult că este o investiție pentru 4 localități deoarece sunt alte comune care au în componență 2 sau 3 localități, nu au toate utilitățile asigurate, iar noi am reușit să obținem finanțare pentru 4 localități în cadrul unui singur proiect de investiție”, a declarat primarul comunei Constantin Daicoviciu, Daniel Boambeș.

spot_img

În cadrul aceluiași proiect vor fi realizate și două stații de tratare a apei, una în localitatea Peștere, care va deservi localitățile Căvăran, Peștere, Maciova și o stație de tratare a apei la Mâtnicu Mare, după cum ne lămurește primarul comunei, Daniel Boambeș.

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei