fbpx
8.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

Primarul Boambeș vine în sprijinul cetățenilor și le asigură lemnul de foc!

Primarul comunei Constantin Daicoviciu, Daniel Boambeș, vine în sprijinul cetățenilor și îi informează că pot depune cererile pentru achiziţia de masă lemnoasă necesară traversării perioadei friguroase a iernii ce bate la uşă.

Edilul ne-a declarat că administraţia locală a fost prevăzătoare din acest punct de vedere, fiind aprobat inclusiv preţul de achiziţie, dar şi data până la care vor putea depune cetăţenii cererile.

Ca în fiecare an, Primăria comunei Constantin Daicoviciu vine în sprijinul cetăţenilor din fiecare localitate a comunei, prin asigurarea de lemn de foc.

spot_img

În acest sens, au fost demarate procedurile de marcare a masei lemnoase şi a fost stabilit prin hotărâre a Consiliului Local preţul de vânzare a lemnului pentru populaţie. Vă pot comunica că a fost decisă vânzarea la preţul de 235 lei/metru cub lemn către populaţie.

În această perioadă se derulează serviciile de scoatere în rampă a lemnului de către firma care a câştigat licitaţia de exploatare masă lemnoasă”, a declarat primarul Daniel Boambeș.

Cetăţenii care doresc să achiziţioneze lemn de foc, pot depune cereri la Registratura Primăriei începând cu luni – 3 octombrie, până în data de 15 octombrie 2022.

Părerea noastră este că, în contextul actual al liberalizării pieţei de energie, oamenii merită să iniţieze aceste cereri şi să-şi achiziţioneze lemnul de foc prin această modalitate facilă şi legală”, a concluzionat primarul comunei Constantin Daicoviciu, Daniel Boambeș.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei