fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Primarul Orăviceanu de la Berliște încearcă să spele obrazul lui Dunca

Drumul Județean Berliște – Nicolinț ar putea intra în cartea recordurilor drept cea mai proastă arteră rutieră: gropi și de un metru adâncime, „cratere“ după cum spun participanții la trafic, denivelări și nu e săptămână să nu rămână vreun șofer ghinionist în drum, cu baia de ulei spartă și cu paguba în buzunar.

S-au făcut solicitări de către administrația județeană: hârtii, cereri, rugăminți, toate răsplătite cu promisiuni că „vom face“ și „vom interveni“. Atâta doar că aceste promisiuni nu rezolvă problemele participanților la trafic. Nu tu o freză să niveleze drumul ori niște piatră concasată să astupe gropile, nimic, doar promisiuni.

În aceste condiții Nicolae Orăvicean, primarul comunei Berliște încearcă să spele cât de cât obrazul președintelui Dunca și să rezolve problema locuitorilor din zonă:

spot_img

„Am rezolvat o parte a problemei prin asfaltarea a 2 km de drum agricol de la Berliște spre Nicolinț, cea mai deteriorată porțiune. Cred că astăzi, cel mai târziu mâine vom termina și vom avea în total 3,5 km de drum modernizat, de la Berliște până aproape de Rusova Nouă, prin efortul propriu. Va fi un drum pentru traficul ușor: autoturisme, autoutilitare, utilaje agricole ușoare, toate vor merge pe acest drum agricol“

Mai rămân 2,7 Km de drum județean pe care dl Dunca ar trebui să intervină să-l repare cât de cât până când se va trece la o modernizare serioasă a acestui tronson. Am avut discuții cu președintele Consiliului Județean și s-a vorbit despre conflictul dintre noi; nu e un conflict eu doar i-am explicat ce ar trebui să facă și mai ales cum. Domnia sa a luat-o personal și are impresia că am ceva cu el. Singura problemă existentă este starea deplorabilă a drumului și nemulțumirea localnicilor și a celor ce se încumetă să vină pe acest drum“ – a mai precizat Nicolae Orăvicean, primarul liberal al comunei Berliște din Caraș-Severin.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei