28.7 C
Reșița
marți, 05 iulie 22

Primarul Popa caută investitori la Munchen

Edilul municipiului Reșița, Ioan Popa, a fost prezent săptămâna aceasta la Munchen, unde s-a desfășurat EXPO REAL 2021, considerat cel mai mare târg comercial pentru proprietăți și investiții din Europa, un eveniment cu tradiție ce are loc în fiecare toamnă în orașul german.

În perioada 11-13 octombrie 2021, Primăria Reșița împreună cu Agenția de Dezvoltare Locală Reșița a fost prezentă la EXPO REAL 2021, în Munchen – Germania, un eveniment ce găzduiește industria imobiliară din întreaga lume. Târgul se desfășoară pe o perioadă de trei zile în München, în fiecare octombrie, începând din 1998 și este cel mai mare târg comercial pentru proprietăți și investiții din Europa”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Reșița.

Municipiul Reșița a participat la EXPO REAL în cadrul standului comun al României organizat de AHK (Asociaţia Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană – Deutsch-Rumänische Industrie und Handelskammer), având scopul de a promova activitatea comercială, sectorul imobiliar și investițiile.

spot_img

Alături de noi, la stand a fost prezent și dezvoltatorul imobiliar din Reșița – CEETRUS România, pentru a promova potențialul orașului. În cadrul târgului am avut stabilite întâlniri cu diverși potențiali investitori și cu reprezentanți ai altor orașe dezvoltate din Europa, pentru a învăța exemple de bune practici în dezvoltarea comunităților”, transmit reprezentații administrației locale reșițeni, care enumeră și o serie de beneficii ale participării la eveniment, printer care: vizibilitate și marketing de țară, poziționarea Resitei ca destinație investițională, oportunitatea de a întâlni și interacționa cu investitori privați și instituționali cu focus pe proiecte și investiții.

Alături de primarul Ioan Popa, au fost prezenți la Munchen: Oana Borza și Dana Manta din cadrul administratorul Agenției de Dezvoltare Locală Reșița.

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

  1. Cand Popa a spus ca va crea locuri de munca, el se referea la locuri de munca pentru prieteni. Bugetul Resitei are bani o gramada pentru sinecuri, fosti MonteBanato, prieteni, cumetrii. Stirea de mai sus suna mai degraba asa: Primarul resitei si cativa prieteni carora le-a creat locuri de munca bine platite din bani publici au mers in concediu in Germania, simuland participarea la un targ.

  2. Probabil că dl. primar a și găsit niște investitori! Ptr. Semenic, că numai acolo îi e gândul! După „înierbarea” Semenicului pe banii fraierilor de reșițeni, urmează înzăpezirea !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei