fbpx
7.9 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Primele voturi ale noului senator PSD de Caraș-Severin, Adrian Torma

Abia numit în funcția de senator PSD de Caraș-Severin, Adrian Torma și-a intrat pe deplin în rol. Acesta a votat recent, alături de colegii săi, un proiect de lege menit să ajute persoanele cu dizabilități, mai precis copiii cu tulburări din spectrul autist.

„Am votat în Senatul României pentru adoptarea proiectului legislativ prin care copiii cu tulburări din spectrul autist să beneficieze de tratamente stomatologice gratuite. Consider necesar acest proiect, având în vedere că în România sunt multe familii cu copii care suferă de această dizabilitate și au nevoie de sprijin din partea statului român pentru a le fi mai ușor în lupta cu această suferință.

Proiectul a primit 79 de voturi din partea senatorilor și urmează să se voteze în camera deputaților. Sunt convins că va trece cu brio acest proiect de lege. Felicitări tuturor celor implicați!“, a precizat senatorul Adrian Torma.

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

  1. Pe când o „Lege a Clisurii Dunării”? O lege care sa facă ordinea necesara cel puțin în haosul urbanistic al acestei zone unice…
    Credeți ca Torma se baga la asa ceva? Eu nu cred!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei