fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Profesioniștii de la Vianor Absolut Auto, acum și cu stație ITP pe Valea Țerovei!

Dacă până acum îi puteați găsi doar în imediata apropiere a magazinului PARABO de pe Calea Timișoarei, specialiștii de la Vianor Absolut Auto, coordonați de cunoscutul antreprenor Nicu Gruia, au deschis un nou punct de lucru și pe Valea Țerovei.

De această dată, pe Valea Țerovei, la nr. 16 A, Vianor Absolut Auto se prezintă într-o hală nouă cu o stație ITP și un post de mecanică. Cu alte cuvinte, pentru o revizie care presupune schimbul de ulei, filtre, plăcuțe de frână, o distribuție schimbată, bucșe, brațe sau pentru o inspecție tehnică absolut obligatorie, apelați cu încredere Vianor Absolut Auto de pe Valea Țerovei, la nr. 0724232254.

Vă așteptăm cu drag în noua locație, de unde, cu siguranță, veți pleca multumiți, de problemele dvs. ocupându-se adevărați profesioniști“, ne-a transmis Nicu Gruia, un adevărat campion în domeniul antreprenoriatului dedicat vulcanizării.

În continuare, pe cei de la Vianor Absolu Auto îi veți găsi cu Service-ul de roți pe Calea Timișoarei nr.16, lângă magazinul PARABO, la telefon 0730 580 887  sau 0355 429 211. 

Vianor Absolut Auto nu este doar una dintre vulcanizările de top din Banat, ce beneficiază de o dotare tehnică de ultimă generație, ci reprezintă o echipă de profesioniști construită de la 0 de managerul  Nicu Gruia.

La Vianor – Absolut Auto, beneficiați de „clasicele“ schimburi de anvelope iarnă – vară, îndreptări jante, echilibrare roți, reglare unghiuri de fugă și geometrie roți, ozonizare, hotel anvelope, serviciul de sablare și vopsire electrostatică, pentru jante aliaj si din oțel.

În ceea ce privește direcția mașinii, mecanicii Vianor Absolut Auto vă pot regla geometria autovehicului pe un aparat de mare precizie, de ultimă generație, tot la punctul de lucru de pe Calea Timișoarei.

Sergiu TABAN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei