5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

Program prelungit și programări doar on-line la serviciul pașapoarte al județului Caraș-Severin

Instituţia Prefectului-Judeţul Caraş-Severin informează că programul Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Caraş-Severin se menţine prelungit până la sfârșitul lunii august, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-20:00, având în vedere volumul crescut al cererilor pentru eliberarea paşapoartelor.

Preluarea cererilor pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice, respectiv a paşapoartelor simple temporare, se va realiza exclusiv în baza programărilor online, efectuate pe site-ul: www.epasapoarte.ro. Nu pot fi efectuate programări prin e-mail, fax sau telefonic.

Au fost de asemenea suplimentate locurile de rezervare online, pe site-ul: www.epasapoarte.ro, în vederea acordării posibilităţii de programare online a cetăţenilor într-un număr cât mai mare.

spot_img

Pentru mai multe informaţii, consultaţi site-ul Instituţiei Prefectului-Judeţul Caraş-Severin, accesând link-ul https://cs.prefectura.mai.gov.ro/pasapoarte/ sau site-ul Direcţiei Generale de Paşapoarte https://pasapoarte.mai.gov.ro/.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei