-0.3 C
Reșița
marți, 18 ianuarie 22

Programul Anghel Saligny ar putea aduce apă și canalizare în comuna Ciuchici

Ultima tranșă de bani pentru modernizarea străzii 20 din Ciuchici, aproximativ 69 de mii de lei, a fost virată către constructor, urmând ca recepția acestei lucrări să fie făcută în perioada imediat următoare, a declarat pentru Reper24, primarul comunei, Ion Orbulescu.

Investiția, derulată prin PNDL a însemnat 270 de metri de asfalt, rigole și acces în curțile oamenilor și aduce locuitorii din Ciuchici mai aproape de civilizație.

În ceea ce privește viitorul investițional al Primăriei, Ion Obulescu a precizat: „Am aprobat în ședința de Consiliu Local cele două proiecte pe care vrem să le derulăm pentru locuitorii comunei, prin programul Anghel Saligny: alimentare cu apă la Petrilova și canalizare în Ciuchici și asfaltarea tuturor străzilor care au mai rămas din cele 3 localități: Ciuchici, Macoviște și Petrilova“.

spot_img

„Dacă la acest al doilea proiect, solicităm o sumă de 7,9 milioane de lei, pentru alimentarea cu apă și canalizare avem un deviz estimativ de 27 de milioane. Am înțeles că suma maximă decontată prin acest program este de maxim 4 milioane de lei, ceea ce înseamnă că va trebui să găsim altă sursă de finanțare pentru diferența rămasă“, a mai precizat primarul comunei Ciuchici, Ion Orbulescu.

Dan AGACHE

 

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei