8.7 C
Reșița
vineri, 09 decembrie 22

Proiecte de peste 95 de milioane de lei, scoase la licitație de Primăria Reșița!

Se anunță un an bun pentru Reșița! Administrația locală reșițeană a scos la licitație proiecte în valoare de peste 95 de milioane de lei, anunță primarul Ioan Popa. Acestea includ: modernizarea sistemului de iluminat, faza trei a proiectului de reintroducerea tramvaiului, modernizarea fântânii cinetice din centrul orașului și reabilitarea drumului de acces spre Dealul Crucii.

Vești bune la început de an! Nouă proiecte cu o valoare totală de 95.636.348 lei sunt depuse pe siteul de achiziții publice și așteaptă ofertanți.

  • Modernizarea sistemului de iluminat public,
  • Actualizarea Planului Urbanistic General al orașului,
  • Faza trei Tramvai- Calea Timișoarei- depoul de tramvai,
  • Reabilitarea Blocului Fetelor,
  • Modernizarea Fântânii Cinetice,
  • Reabilitarea drumului de acces spre Dealul Crucii … sunt doar câteva din proiectele a căror implementare va fi demarată anul acesta, după finalizarea procedurilor de achiziție.

Acestea se alătură proiectelor aflate deja în proces de execuție”, precizează edilul reșițean.

spot_img

O altă veste venită din partea Primăriei Reșița: miercuri va fi semnat la Reșița contractul de servicii cu SC Metroul SA pentru obiectivul de investiție „Reabilitare/Modernizare infrastructură feroviară Reșița Nord – Timișoara Nord cu extensie Voiteni – Stamora Moravița – frontieră”. Contractul de servicii are o valoare de 10.745.000 lei fără TVA  și cuprinde: elaborarea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate, întocmirea documentației tehnice pentru achiziție proiect tehnic și execuție, întocmirea documentației în vederea obținerii finanțării proiectului în cadrul PNRR sau prin orice alt program de finanțare din ciclul financiar 2021-2027.

La semnarea contractului vor fi prezenți: primarul municipiului Reșița, Ioan Popa, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz și conducerea SC Metroul SA.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei