1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

Ramona și Petrică Vița la ruga de la Cornereva

Dublu eveniment astăzi în comuna Cornereva. Va fi inaugurată sala de festivități, o investiție de aproape 400 de mii de euro, despre care edilul Nicolae Novăcescu ne-a precizat: „Din fosta sală de festivități a comunei nu au mai rămas decât pereții. Am renovat și reabilitat tot, de la fundație, planșeu, acoperiș, uși și ferestre termopan și am obținut o nouă sală, modernă și funcțională, datorită unei investiții europene pe care am reușit să o obținem prin AFIR, în baza unui proiect“.

Tot astăzi, dar după ora 17, se va desfășura în centrul comunei tradiționala Rugă Bănățeană: „Este și Hramul bisericii noastre, Sfânta Maria Mare sau Adormirea Maicii Domnului, una dintre cele mai importante sărbători creştine“ a mai spus edilul Nicolae Novăcescu.

Spectacolul folcloric prilejuit de Ruga de la Cornereva va fi susținut de cunoscuții soliști Ramona și Petrică Vița, cei care vor încânta atât locuitorii comunei, cât și sutele de invitați ce vor fi prezenți la această manifestare.

spot_img

Primarul Nicolae Novăcescu a vorbit și despre drumul județean 608 aflat în plin proces de reabilitare printr-un proiect al Consiliului Județean. „Avem asfalt până la intrarea în comună, dinspre Teregova. Față de anul trecut, drumul se prezintă în condiții mult mai bune“ a mai spus edilul Novăcescu.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei