18.7 C
Reșița
vineri, 06 august 21

Reales vicepreședinte PNL, primarul Brian Filimon e pe buzele liderilor liberali!

Atunci când munca și rezultatele care survin în urma acesteia te recomandă, nici nu mai e nevoie de vorbe goale, discursuri stereotipe și aplauze forțate.

Ședința Comitetului Coordonare a Filialei PNL Caraș-Severin, desfășurată sâmbătă 17 iulie, la Sala Polivalentă din Reșița, a reprezentat un nou moment al recunoașterii pentru o parte din oamenii politici ai acestui partid. Între aceștia, nominalizatul liderilor a fost de departe Brian Filimon, oferit ca model de competență administrativă în discursul senatorilor Alina Gorghiu și al reconfirmatului președinte PNL, Ion Marcel Vela.

Mai poate fi o surpriză realegerea lui Brian FilimoFiln în funcția de vicepreședinte PNL Caraș-Severin?

spot_img

Ce e cu dreptul, despre Filimon putem concluziona că nu doar și-a câștigat la un scor de forfait cel de-al doilea mandat de primar al comunei Măureni, dar a intrat ca un buldozer în acest al doilea mandat, valorificând tot ceea ce și-a propus ca proiecte în primii săi 4 ani de manager al comunității.

Rezultatele? Măureniul și Șoșdea au căpătat în ultima perioadă o altă percepție în ochii celor ce o vizitează, o comunitate care părea încremenită în timp și spațiu, iată, cu un vizionar în fruntea sa, a reînviat ca prin miracol. Este remarcabil ca unei comunități cum este cea din Măureni, unde nu poți să faci minuni peste noapte să îi redai speranța. Cu o biserică superbă unde enoriașii vin cu bucurie și smerenie, un parc de joacă modern în locul altădată lăsat de izbeliște din spatele clădirii primăriei, o primărie care și-a dublat capacitatea și disponibilitatea pentru cetățeni, cu un viitor dispensar, edificii ale educației reabilitate, drumuri asfaltate, teren sintetic cu nocturnă inaugurat în prezența unor fotbaliști de legendă ai României, edilul Filimon și-a câștigat dreptul de a fi considerat un premiant al primarilor din România.

Despre realegerea în funcția politică de vicepreședinte al Filialei PNL Caraș-Severin, primarul Brian Filimon ne-a declarat

„  Cu siguranță mă bucură încrederea acordată de către președintele partidului, Ion Marcel Vela și de către toți cei care m-au reales. În rest, eu încerc să răspund de fiecare dată prezent, în sensul de a colabora pentru binele județului, pentru zona pe care o reprezint și pentru comunitatea mea. Totodată, Încerc să fac cât mai puțină politică și așa cum am promis și îmi promit în continuare îmi doresc să mă ocup de oameni, să fiu pentru oameni și să fac administrație. În ceea ce ține de funcția de vicepreședinte în relația cu presa, așa cum se știe, îmi place să comunic, să spun lucrurilor pe nume, să dezvolt și să progresez. Împreună cu întreaga echipă și cu președintele Marcel Vela trebuie să aducem un plus de valoare județului. În fapt, cel mai important nu este doar să fim aleși în structura filialei, a partidului și să fim prezenți doar cu numele, ci să aducem acel plus așteptat de cărășeni din partea PNL-ului“, a punctat o voce liberală care câștigă pe zi ce trece tot mai multă notorietate, cea a primarului Brian Filimon.

Sergiu TABAN       

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei