fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Regal muzical la Sala Polivalentă! „Tradiții cărășene” își premiază laureații!

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin invită toți iubitorii folclorului bănățean și ai festivalului concurs „Tradiții Cărășene” – Edi’ia a II-a să ia parte la un regal al muzicii, jocului, portului și graiului popular care va avea loc la Sala Polivalentă din Reșița.

Joi, 19 octombrie, se va desfășura Gala Laureaților celui mai ambițios proiect cultural artistic din Banatul de Munte, festivalul concurs „Tradiții cărășene”, care anul acesta a marcat a doua ediție.

Începând cu ora 18:00, pentru iubitorii de folclor și tradiții vor cânta Ramona Vița, , Petrică Miulescu Irimică, Dumitru Teleagă, Maria Didraga, Nicu Novac, cărora li se va alătura o artistă din Hunedoara – Mariana Suciu Neidoni, dar și Ansamblul „Bârzava” al Primăriei Reșița, alături de orchestra Virtuozii Semenicului a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin.

În cadrul galei vor fi premiați laureații festivalului concurs „Tradiții cărășene” – 2023. Spectatorii vor primi gratuit din partea organizatorilor gustări tradiționale.

Evenimentul va primi binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian Mic, Episcopul Caransebeșului.

Lorena POENARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei