fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Reșița Locomotives Open și-a premiat câștigătorii!

Reșița Locomotives Open, turneul de Flag Football care a avut loc în 11-12 mai pe stadionul Gloria din Reșița, s-a încheiat cu premierea câștigătorilor. Evenimentul a adunat 65 de copii la Cupa Liceelor Dacus și aproximativ 100 de jucători de Flag Football din țară în, a doua zi, la Flag Football Tournament.

La Cupa Liceelor Dacus, prima competiție de Flag Football între licee din România, s-au prezentat elevi determinați, adevărați luptători, am trăit faze memorabile, multe emoții, zâmbete și veselie”, ne spun cei de la Reșița Locomotives, organizatorul acestui turneu.

După două luni de antrenamente intense și pregătiri, competiția a adunat 6 echipe de la 7 licee din Reșița și Bocșa: Lalescu Lightnings, Tehnic Chiefs, Vuia Devils, Tietz Titans, Eliade Legends și Lucaci Steelers. Elevii au beneficiat de logistică, echipamente personalizate, au ales singuri denumirile și logo-urile echipei lor, au participat la promovarea evenimentului de Flag Football prin transmiterea de afișe în școlile lor, prin clipuri publicitare în care sunt amintite beneficiile pe care Flag Football-ul le are în rândul tinerilor, transmit organizatorii.

Clasamentul final i-a adus pe primele trei locuri pe: 1. Vuia Devils; 2. Lalescu Lightnings; 3. Lucaci Steelers. Alte titluri de recunoaştere oficială au revenit următorilor elevi: „Best QB” – Alex Rus de la Colegiul Național Traian Vuia, „MVP” – Noam Faur de la Colegiul Național Traian Lalescu, „Best Defensive Player” – Mario Dăscălescu de la Liceul Tehnologic Constatin Lucaci Bocșa, „Best Ofensive Player” – Narcis Colto de la Colegiul Național Traian Vuia.

„Contextul în care s-au aflat elevii în aceste luni i-a determinat să aibă o atitudine responsabilă în mod constant, ceea ce aduce un plus în procesul de învățare”, după cum am mai aflat de la organizatorul Reșița Locomotives Open.

A doua zi, Flag Football Tournament a adunat sportivi din Timișoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Bocșa și Reșița într-o competiție care își propune să facă cunoscut Flag Football la nivel național.

Clasamentul final a fost următorul:

Flag Football seniori:

1️⃣Cluj Crusaders
2️⃣Timișoara 89ers
3️⃣Reșița Locomotives
4️⃣Renegades Timișoara
5️⃣Mureș Monsters

Flag Football juniori:

1️⃣Cluj Crusaders
2️⃣Timișoara 89ers
3️⃣Reșița Locomotives
4️⃣Mureș Monsters
5️⃣Lucaci Steelers Bocșa

Cu multă încredere și determinare continuăm să ținem steagul sus pentru viitorul Flag Football-ului românesc, cu speranța că țara noastră are șansa participării la Olimpiada din 2028”, afirmă Raul Siladi, fondatorul Reșița Locomotives.

Lorena POENARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei