fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

„Urăsc minciuna și fărădelegea și nu o să mă schimbe nicio funcție din lume!”, susține candidatul PNL pentru Primăria Zăvoi

Candidatul propus și susținut de liberali pentru un nou mandat în funcția de primar al comunei Zăvoi, Doru Cîrdei, transmite un mesaj cetățenilor care l-au ales cu 4 ani în urmă, acum la început de campanie electorală.

Totodată, liberalul Doru Cîrdei le împărtășește celor din comunitate realizările sale ca primar, dar și dorința de a implementa alte noi proiecte pentru dezvoltarea comunei, într-un viitor mandat.

Doresc să împărtășesc cu voi câteva din gândurile mele acum când a început campania electorală.

Am fost ales de către majoritatea dintre dumneavoastră în funcția de primar în anul 2016. Am început pe un drum anevoios, primăria având datorii pe care abia în 2019 am reușit să le achităm. În tot acest timp am scris proiecte, unele pe fonduri europene, altele pe fonduri guvernamentale, dar și multe realizate din bugetul local. Mă refer la școli, căminele culturale, străzi, canalizare, iluminat stradal, drumuri agricole, utilaje. Unele sunt terminate, altele sunt în execuție sau în procedură de licitație”, afirmă Doru Cîrdei.

Candidatul PNL pentru Primăria comunei Zăvoi susține că în toată această perioadă în care a condus destinele comunității a rămas același om moral și nimic nu îl va abate de la propriile sale valori.

Împreună cu echipa mea de consilieri am făcut și vom face tot ce ne stă în putință pentru prosperitatea comunei noastre. Am încercat în tot acest timp să rezolv toate problemele dumneavoastră, ale comunității, rămânând același om simplu. Urăsc minciuna și fărădelegea și nu o să mă schimbe nici o funcție din lume.

Știu, poate unii dintre dumneavoastră nu mai au răbdare, ar dori ca toate lucrurile să se întâmple mai repede, dar credeți că eu nu-mi doresc? Poate cel mai mult, numai că așa e ciclul în administrație și trebuie respectați toți pașii. Proiecte sunt multe, altele o să fie depuse spre finanțare, iar la momentul de față primăria nu are nici o datorie. Asta cred eu că e o bună administrare.

Împreună cu dumneavoastră facem comuna noastră frumoasă!”, este mesajul candidatului PNL pentru Primăria comunei Zăvoi.

(PE)

Lorena POENARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei