fbpx
34.7 C
Reșița
vineri, 12 iulie 24

Reșița Locomotives U-19, campioană națională la Flag Football!

Fotbalul American prinde aripi la Reșița, iar acest lucru poate fi concluzionat după evoluțiile mai mult decât promițătoare ale „juvenilelor locomotive“ de la Reșița Locomotives U-19 în cele patru turnee naționale disputate în țară.

Astfel, după toate jocurile disputate în cadrul turneelor naționale, Reșița Locomotives Under 19 a devenit campioană a României la Flag Football – Fotbal cu steaguri, parte a fotbalului american, ceea ce e un lucru de toată isprava!

Felicitările noastre merg cu celeritate către acești copii minunați ai orașului, dar și spre cei care le-au oferit motivația și inspirația de a urma această disciplină sportivă.

Despre reușita Reșiței pe scena fotbalului american din țara noastră, într-o reprezentare apropiată de cea a juniorilor I din fotbalul autohton, un cuvânt de încurajare vine din partea omului care și-a legat definitiv numele de certificatul de naștere al US Football-ului de pe malurile Bârzavei, medicul Raul Siladi.

Reșița Locomotives U 19 este campioană națională la Flag Football, după 4 turnee la Reșița, Cluj-Napoca, Târgu Mureș și Timișoara. Felicităm toți jucătorii pentru modul în care ne-au reprezentat și pentru trofeele individiale câștigate!

Sunteți tari, Locomotives rulz!“, a transmis Raul Siladi, jucător de bază de la Reșița Locomotives, mai tinerilor săi echipieri.

Dar să-i cunoaștem pe acești tineri reșițeni, de-acum performeri ai Flag Foootball-ului american la nivel național, Reșița Locomotives U-19 în componența: Tomoiagă Sasha, Goian Sergiu, Rus Alexandru, Faur Noam, Ibanisteanu David, Tipol Cătălin, Damian David Andrei, Kollrusz Roberto, Fuior Mario, Zvolentschi Răzvan, Dragotă Andreas, Popovici Mihai, Gudea Andrei, Georgescu Andrei, Colto Narcis, Tarla Alex, Goicov Dario și Fogaraşi Radu.

Sergiu TABAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei