1.7 C
Reșița
marți, 30 noiembrie 21

Reșița merge spre verde! Alte cinci stații pentru încărcarea mașinilor electrice, disponibile în municipiu

Reșița merge spre verde”, anunță primarul Ioan Popa la finalizarea unei investiții derulate cu fonduri de la Ministerul Mediului, care a vizat realizarea la Reșița a cinci noi stații pentru încărcarea mașinilor electrice.

Continuăm să dezvoltăm rețeaua de stații de alimentare electrică din oraș. Pe lângă cele două stații de încărcare deja existente, alte cinci au fost puse în funcțiune săptămâna aceasta. Valoarea investiției este 1.034.511 lei, din care 936.149 lei fonduri nerambursabile, obținute de la Ministerul Mediului.

Cine are în plan să cumpere un automobil electric sau hibrid-plug-in trebuie să știe că la Reșița încărcarea este subvenționată 100% de către Primărie”, transmite primarul Ioan Popa.

spot_img

Noile stații sunt instalate în următoarele zone: strada Făgărașului- Bazin Olimpic, strada Progresului- Victoria, Bulevardul Republicii – Intim, Bulevardul A.I.Cuza – Poliție, Bulevardul A.I. Cuza – Blocul Băncii.

Reșița a fost inclusă pe harta națională cu stațiile de încărcare electrice în urmă cu trei ani, atunci când a fost inaugurată prima astfel de stație în zona central a orașului, în parteneriat cu CEZ-ul.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei