fbpx
-0.3 C
Reșița
miercuri, 01 februarie 23

6 semne că este timpul să vă înlocuiți canapeaua

Există multe motive pentru care ați putea lua în considerare înlocuirea unei canapele sau a unor colțare de living. Iată câteva dintre modalitățile de a ști dacă este timpul să mergeți la cumpărături.

Canapeaua este campionul incontestabil al scaunelor pentru majoritatea camerelor de zi. Este ancora pe baza căreia proprietarii de case decorează camera. Deci, de unde știți când este timpul pentru una nouă? Iată câteva semne că este timpul să vă înlocuiți canapeaua.

Pare că vă scufundați în ea

Să vă ridicați de pe canapea sau de pe colțare de living nu ar trebui să fie niciodată o corvoadă, dar ar putea deveni una dacă pernele sunt uzate. Afundarea în canapea sau colțare de living duce la disconfort și durere, așa că, dacă brusc descoperiți că podeaua ar fi mai confortabilă decât canapeaua, atunci este timpul să vă cumpărați una nouă.

spot_img

Zgomote intense

Un alt semn că este timpul să vă înlocuiți canapeaua este când începeți să auziți zgomote când vă așezați pe ea. Uneori, când cineva stă pe o canapea, aceasta începe să scârțâie. Acesta este unul dintre semnele că este timpul pentru o canapea nouă.

Scârțâitul este un semn că o canapea are, de fapt, daune structurale. Deși repararea canapelei poate fi o opțiune, aceasta este și o oportunitate pentru ceva nou în viața dvs. O nouă canapea de sufragerie poate aduce o gură de aer proaspăt în casa dvs. Costul reparației unei canapele poate fi uneori la fel de mare ca și canapeaua în sine.

Odată cu timpul și utilizarea, multe canapele și colțare de living vor începe să prezinte semne de uzură. Dacă aveți vreun motiv să credeți că există daune structurale, ar trebui să încetați imediat să le utilizați, pentru a evita riscul de accidentare.

Un miros neplăcut

După ce ați folosit o canapea sau colțare de living de ceva timp, probabil că vor exista accidente lipicioase, pete urâte și o duhoare respingătoare. Similar cu uzura, există multe cauze pentru mirosul neplăcut al unei canapele. Dacă spălarea și curățarea cu abur nu elimină mirosul, atunci ar putea fi timpul să vă uitați la canapele noi.

O schimbare de decor

Adesea, înlocuirea unei canapele nu are nimic de-a face cu starea canapelei sau a unor colțare de living în sine; cu toate acestea, este posibil să nu mai încapă în camera dvs. de zi. Sună ciudat? Nu este – uneori, oamenii se mută și își iau mobilierul vechi cu ei. Apoi, odată ce au pus vechea canapea în camera nouă, aceasta pur și simplu nu se potrivește.

Acest lucru se poate întâmpla și atunci când cumpărați alt mobilier nou pentru camera dvs. de zi. Dacă v-ați actualizat recent bunurile pentru living – și anume masă de sufragerie, suportul TV sau mesele laterale, este posibil să nu mai existe suficient spațiu pentru vechea canapea. Dacă acesta este cazul, este timpul să luați în considerare un alt model.

Timpul schimbă totul, iar gusturile dvs. nu fac excepție. Este posibil să vă displacă brusc stilul canapelei sau culoarea țesăturii. Sau poate pur și simplu nu se potrivește cu designul interior al sufrageriei din noua dvs. casă. Oricare ar fi motivul, dacă începeți să inventați scuze pentru a evita să vă folosiți canapeaua, atunci e momentul să vă cumpărați una nouă.

Provoacă dureri de spate

Dacă o canapea vă cauzează dureri, este timpul pentru una nouă. Pur și simplu. Adesea, primul loc în care oamenii simt dureri de spate este în partea inferioară a spatelui. Aceasta se mai numește și durere lombară. Acest lucru se întâmplă atunci când pernele încep să se aplatizeze și oamenii nu mai stau confortabil pe canapea. Durerea de spate este unul dintre cele mai importante semne că este timpul pentru o canapea nouă.

Tapițeria a văzut zile mai bune

Există o diferență între o canapea care s-a demodat și o canapea care are tapițeria deteriorată. Uzura, lumina solară, rupturi – toate acestea sunt semne că ar putea fi timpul pentru o nouă canapea. Între utilizarea zilnică, animalele de companie și copiii agitați, pot apărea diverse rupturi și pete. În acest moment, puteți lua în considerare retapițarea canapelei sau să folosiți această ocazie ca o șansă de a introduce un stil complet nou în camera dvs. de zi.

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei